TNC-G 130 Ενεργειακό τζάκι Ισπανίας  21KW μήκους 130cm Εσωτερική επένδυση χάλυβας πάχους 8 χιλιοστων (οχι βερμικουλίτης) θέρμανση 250 τ.μ.

TNC-G 130 Ενεργειακό τζάκι Ισπανίας 21KW μήκους 130cm Εσωτερική επένδυση χάλυβας πάχους 8 χιλιοστων (οχι βερμικουλίτης) θέρμανση 250 τ.μ.

Κατασκευαστής:TNC CHIMINEAS
Κωδικός Προϊόντος:TNC G 130
Διαθεσιμότητα:Προ-Παραγγελία
Τιμή: 5.229,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 4.470,00€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ TNC ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ TNC  G130 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ :

https://chimeneastnc.com/producto/hogares-panoramicos-tnc-g-130/ βγαίνει έως 160 μήκος. Για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και βαριά χρήση , το προτείνουμε με εσωτερική επένδυση απο μαύρο χάλυβα πάχους 8 χιλιοστών και οχι με βερμικουλίτη Η τιμή αφορά με χάλυβα .

 

 

Εκτέλεση 75 - 84% ανάλογα την υγρασία ξυλων
Ονομαστική ισχύς 21 kW
Κατά προσέγγιση Μέγιστη Ισχύς 26 kW ανάλογα την ποσότητα ξύλων
Συγκέντρωση: co έως 13% O2 0,20%
διάμετρος καμινάδας 250 χλστ
Βάρος 437 κιλά.
Καταγραφή εισόδου. Μήκος 130 cm
Εσωτερική μέτρηση του πλαισίου  

Όγκος προς θέρμανση ανάλογα με την κλιματική ζώνη και τη μόνωση. 525M2.  250T.M.

 

5 χρόνια εγγύηση.

Αυτή η  μονάδα είναι πολύ υψηλής απόδοσης , καίει τόσο ξηρά καυσόξυλα και μπρικέτες πριονιδιού, καθώς και άπαχο άνθρακα, τύρφη, λιγνίτη, ακόμη και ανθρακίτη. Η ενεργοποίηση του χειριστηρίου που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος θα ρυθμίσει με πολύ απλό τρόπο τον πρωτεύοντα και δευτερεύοντα αέρα που είναι απαραίτητος για κάθε καύσιμο.

Προαιρετικά διαθέτει ισχυρό και αθόρυβο ΒΕΝΤΙΛΑΤΈΡ, τοποθετημένο σε αφαιρούμενο κιτ που διευκολύνει τον χειρισμό του μετά τηντοποθέτηση. Με κατανάλωση 150W , οδηγεί αέρα έως και 630m. /h .Λειτουργεί πολύ καλά και χωρίς βεντιλατέρ με φυσική ροή.

Όλα τα ηλεκτρικά στοιχεία του βεντιλατέρ καλωδιώσεις, συνδέσεις κ.λπ., είναι υλικά κορυφαίας ποιότητας. Ενσωματώνει διακόπτη με αυτόματο θερμοστάτη , που θα σας επιτρέψει να επιλέξετε διάφορα επίπεδα ισχύος και γενική αποσύνδεση.

Το πυρίμαχο σύστημα μόνωσης σας επιτρέπει να αποσυνδέετε τον στρόβιλο χειροκίνητα ή λόγω έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος με τη συσκευή σε πλήρη ισχύ, χωρίς υπερθέρμανση.

Με την πανοραμική σειρά των τζακιών TNC θα απολαύσετε την παραδοσιακή θέρμανση και τη χαλάρωση που σας προσφέρει η θέα των φλόγων, επιτρέποντάς σας να αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας όταν την καλύπτετε, ρυθμίζοντας το δωμάτιο χωρίς να υπερθερμαίνει το περιβάλλον του.

 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ καύση χρησιμοποιώντας το κατάλληλο καύσιμο με τον σωστό βαθμό υγρασίας.  .Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει τριπλή καύση, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο καύσιμο με τον σωστό βαθμό υγρασίας. Το  INSERT BIO  αυτοτροφοδοτείται με προθερμασμένο αέρα σε στρατηγικά σημεία, που βοηθά στην καύση των αερίων που σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα μολύνουν την ατμόσφαιρα και λερώνουν τους αγωγούς καπνού.

Μαύρος σκελετός 8 mm.

Έξοδος αερίου καύσης φ25
Εσωτερικά αφαιρούμενος μηχανισμός ανύψωσης.
Διαχυτές δευτερεύοντος αέρα διπλής καύσης.
Εντολή πρωτογενούς ρύθμισης.
Θερμοστάτης.
Εσωτερική εισαγωγή πρωτογενούς αέρα.
Προαιρετικός στρόβιλος με καταχωρητή εξαγωγής που αποσυναρμολογεί το πυρίμαχο.
Εξόδους ζεστού αέρα.
Εκτροπέας.
Αυτόματη εγγραφή.
Ανακλαστήρας.
Προθερμασμένο κύκλωμα δευτερεύοντος αέρα.
Πρωτεύων θάλαμος διανομής.
Ερμητικός χαλύβδινος λέβητας.
Πάνελ χυτηρίου 
Διαθλαστικό υλικό.
Πρωτεύοντες διαχυτές αέρα.
Έξοδος για σύνδεση εξωτερικού αέρα.
Είσοδος αέρα εξαναγκασμένης ή φυσικής μεταφοράς.