TNC R502 INSERT VENTILATOR ΚΑΣΕΤΑ ΚΑΘΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΖΑΚΙΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ

TNC R502 INSERT VENTILATOR ΚΑΣΕΤΑ ΚΑΘΕΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΖΑΚΙΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ

Κατασκευαστής:TNC CHIMINEAS
Κωδικός Προϊόντος:TNC INSERT R502
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 1.930,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.650,00€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση

Χαρακτηριστικά Κατασκευής

Ενεργειακή κασέτα κάθετη μήκους 56,6εκ ύψος 74,7 βάθος 45,2. με αεροθάλαμο και ενσωματωμένο βεντιλατέρ. Εσωτερική επένδυση απο χάλυβα πυρίμαχο πάχους 8 χιλιοστών για βαριά χρήση, (δυνατότητα και με εσωτερική επένδυση απο αλλα υλικα οπως βερμικουλίτη για πιο ελαφριά χρήση.) Το τζάκι αυτό μπορει να μπεί ως αναβάθμιση μέσα σε παλιό ή να γίνει αρχική τοποθέτηση .

Ο ανακτητής  αέρα είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένο ανθρακούχο χάλυβα.

Ο λέβητας και ο θάλαμος καύσης είναι κατασκευασμένοι από ηλεκτροσυγκολλημένο πλαστικοποιημένο χάλυβα με σύστημα συνεχούς σύρματος και μηχανοποιημένοι με τεχνολογία λέιζερ. Το εσωτερικό είναι πλήρως θωρακισμένο με χρήση τριών τύπων εύκολα αφαιρούμενου υλικού, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο υλικών ανάλογα με τις ανάγκες σας, (διπλωμένο ατσάλι 8 mm για εντατική χρήση,ή βερμικουλίτης 900 kg/m 3 , μέτρια χρήση) , διατεταγμένα στα περιβλήματά τους από ένα καινοτόμο σύστημα που με τη βαρύτητα κρατά κάθε στοιχείο στη θέση του χωρίς να επηρεάζεται από τη διαστολή και την εξάλειψη των αρμών χρησιμοποιώντας βίδες και στόκο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πιο ανθεκτικό σύστημα  στην αγορά.

Διαθέτει ελαφριά πόρτα με μεγάλο αναλλοίωτο υαλοκεραμικό γυαλί που αντέχει σε θερμοκρασίες έως και 1.200 ºC, με σειρογραφία που κρύβει το μεταλλικό σκελετό. Οι μηχανισμοί ανοίγματος κρύου χεριού που θα σας επιτρέψουν μια πανοραμική θέα στο θέαμα της φωτιάς με απόλυτη ασφάλεια.

Τα αρθρωτά στοιχεία και τα ηλεκτρικά εξαρτήματα κατασκευάζονται με κεραμικά υλικά και ειδικά κράματα που αντικαθίστανται πολύ εύκολα.

Το χρώμα που χρησιμοποιείται σε όλα τα φινιρίσματα αντέχει σε θερμοκρασίες έως και 900 ºC.

Όλα τα κομμάτια χωριστά και ως σύνολο έχουν εγκριθεί. Το τεχνικό γραφείο της ΤNC CHEMENEAS IN SPAIN τα έχει υποστεί στις πιο σκληρές δοκιμές σε ακραίες συνθήκες, με αποτέλεσμα μια συσκευή υψηλής ποιότητας τόσο σε ποιότητα όσο και σε απόδοση. Όλα αυτά σε ένα σύνολο ευγενών υλικών που αποτελούν μια συλλογή της πιο προηγμένης τεχνολογίας.

Οφέλη

Η τεχνολογική δέσμευση της CHIMENEAS TECNICALOR μας προβάλλει σε μια συνεχή εξέλιξη που δίνει ικανοποίηση σε χιλιάδες χρήστες. Αυτό επιτυγχάνεται με τη δημιουργία επαναστατικών συστημάτων που βασίζονται σε χρόνια έρευνας, επενδύοντας σε τεχνολογία αιχμής και εφαρμόζοντας ταυτόχρονη μεθοδολογία μηχανικής. Αυτό μας επιτρέπει να λανσάρουμε αυτή την υπέροχη σόμπα που παράγει 10 Kw στην αγορά. ενέργειας με μόνο δύο κιλά καυσόξυλων και το οποίο, μέσω δευτερεύουσας παροχής αέρα σε διαφορετικές θερμοκρασίες, δημιουργεί ένα σκούπισμα που βοηθά στην αποφυγή βρωμιάς του γυαλιού, επιτυγχάνοντας αργή καύση με πολύ υψηλή απόδοση, καίγοντας σχεδόν πλήρως τα αέρια που στο οποιεσδήποτε άλλες συσκευές μολύνουν την ατμόσφαιρα και λερώνουν τους αγωγούς καπνού. Αυτό το τζάκι έχει πολύ υψηλές επιδόσεις, καίει τόσο ξηρά ξύλα όσο και μπρικέτες πριονιδιού.

Η σόμπα R502 είναι εξοπλισμένη με σύστημα κυκλοφορίας ζεστού αέρα, με φυσική και εξαναγκασμένη μεταφορά, όλα τα ηλεκτρικά στοιχεία, καλωδιώσεις, συνδέσεις κ.λπ., είναι κατασκευασμένα από υλικά κορυφαίας ποιότητας τοποθετημένα σε αφαιρούμενο κιτ που διευκολύνει τον χειρισμό του χωρίς την ανάγκη ταξίδι. Ενσωματώνει διακόπτη με αυτόματο θερμοστάτη, που θα σας επιτρέπει να επιλέξετε δύο ταχύτητες. Το πυρίμαχο σύστημα μόνωσης θα προστατεύει τη συσκευή σε περίπτωση βλάβης στην ηλεκτρική παροχή από βλάβες λόγω υπερθέρμανσης.