SALGUEDA 700GV  E055-MN4-NEW κασέτα αερόθερμη με 2 αεραγωγούς Ονομαστική ισχύς 14ΚW  μαντεμένια με τριτογενή καύση 2 αεραγωγούς  2βεντιλατέρ  με θέσεις για σχάρα ψησίματος

SALGUEDA 700GV E055-MN4-NEW κασέτα αερόθερμη με 2 αεραγωγούς Ονομαστική ισχύς 14ΚW μαντεμένια με τριτογενή καύση 2 αεραγωγούς 2βεντιλατέρ με θέσεις για σχάρα ψησίματος

Κατασκευαστής:Salgueda
Κωδικός Προϊόντος:E055-MN4-NEW
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 1.540,89€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.317,00€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση

Ενεργειακή κασέτα μαντεμένια, με μετάκαυση καπναερίων, και με επιπλέον δεύτερο μαντεμένιο τοίχωμα πλάτης και οροφής-ανάσχεση- για επιπλέον προστασία. Πόρτα απο μαντέμι πλάτους 4εκ. και τζάμι με μεγάλη θέα. Διαθέσιμη με κορνίζα περιμετρικά +3εκ.βλεπετε στη φωτογραφία.

Δείτε το προιόν με τριτογενή καύση στο video.

Πρεσαριστή χύτευση με τέλεια εμφάνιση μαντεμιού αφού η χύτευση όλων των προϊόντων SALGUEDA γίνεται μόνο στη Γαλλία  με μαντέμι ανώτερης ποιότητας  διπλού τοιχωμάτος και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο το εργοστάσιο SALGUEDA δίνει 10 χρόνια εγγύηση στα προϊόντα του.

Το μαντέμι θεωρείται το κατεξοχήν υλικό  σε αντοχή στη φωτιά σε αντίθεση με οποιοδήποτε κεραμικό-πυρίμαχο υλικό- (λαμαρίνα ή αλλιώς χάλυβα  3 ή 5χιλιοστών), το οποίο πιθανόν να χρειάζεται συχνή αντικατάσταση λόγω θραύσης ή στρέβλωσης στην εσωτερική επένδυση και αντικατάσταση όλης της εστίας όταν πάθει ζημιά το σώμα της εστίας . Τα προιόντα SALGUEDA έχουν μακρόχρονη ιστορία και είναι δοκιμασμένα  για πολλά χρόνια σε διαφορετικές και δύσκολες συνθήκες λειτουργίας και δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.  Δεν είναι προιόντα χτεσινής παραγωγής μη δοκιμασμένα που όλο το πρόβλημα θα το επωμιστεί ο καταναλωτής. 

Διαθέτει 2 βεντιλατέρ αθόρυβα 360m3/h.  Στάθμη θορύβου βεντιλατέρ στο ένα μέτρο 32db (όσο ένας ψίθυρος και 28db στα 2 μέτρα (όσο το θρόισμα των φύλλων). Η μέτρηση μπορεί να επιβεβαιωθεί  με την εφαρμογή μέτρησης θορύβου(sound Meter-play store).

Το βάρος της είναι 145kg, πολύ στιβαρή κατασκευή

Χρώμα εστίας μαύρο.
Εξωτερικές Διαστάσεις: μήκος χωρίς επιπλέον κορνίζα 70εκ.,, ύψος 55εκ., βάθος 45εκ.
Καθαρό εσωτερικό μήκος εστίας:
  61εκ. Εσωτ.βάθος 35,5εκ., ύψος 42εκ.

Διαστάσεις τζαμιού: μήκος 61εκ. ύψος 40εκ.

Διαθέτει αεροθάλαμο εξωτερικά με 2 ισχυρά, εντελώς αθόρυβα βεντιλατέρ 320 m3/h στην αυτόματη λειτουργία τους και ελάχιστα στη μεγάλη ταχύτητα  και 2 εξόδους θερμού αέρα φ125. Μέση θερμοκρασία καπναερίων 326οC. Πράσινη φλόγα 7*.
Ονομαστική ισχύς 14kw(μέσος όρος, που είναι και η πραγματική μέση ισχύς που η κασέτα αποδίδει στο χώρο στη μονάδα του χρόνου). 

Εργοστασιακή εγγύηση Salgueda 10 χρόνια. Οδηγίες χρήσης & Όροι εγγύησης εντός της εστίας.

Oι μετρήσεις στο εξωτερικό για την έκδοση πιστοποίησης γίνονται πάντα με ανοικτό τάμπερ – ποτέ με κλειστό. Οταν κλεiσουμε το τάμπερ ανεβαίνει και άλλο ο βαθμός απόδοσης -(%)  και η ισχύς σε- (KW).  Επίσης δεν υπάρχει στο εξωτερικό πουθενά ο όρος θερμική ισχύς μόνο η nominal power γιατί η θερμική ισχύ περιλαμβάνει και τη θερμοκρασία που φεύγει απο την καμινάδα για να βοηθήσει τον ελκυσμό προς τα πάνω και ανεβάζει εικονικά τα KW .

SALGUEDA: Είναι οι πιο δυνατές κασέτες στη παγκόσμια αγορά τζακιού λόγω του μελετημένου σχεδιασμού τους, χαρακτηριστικό που τις ξεχωρίζει αμέσως απο τη δυνατή ζέστη που αποδίδουν στο χώρο.

Έξυπνα σχεδιασμένος μοχλός ελέγχου του τάμπερ που δεν επιτρέπει το άνοιγμα της πόρτας όταν το τάμπερ είναι κλειστό. Η μαντεμένια ανάσχεση-ανακλαστήρας καπναερίων σε συνδυασμό με το τάμπερ μας εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση ξύλων με μεγάλη απόδοση και πλήρη έλεγχο της καύσης. Δυνατή κασέτα για χώρους 150τ.μ.  που τους καλύπτει με μεγάλη άνεση μετά απο κάποιες ώρες λειτουργίας και ανάλογα τις θερμίδες που χρειάζεται το κάθε σπίτι. Κατανάλωση ξύλου 1,5kg/h με ιδανικές συνθήκες καλής μόνωσης.

Έξυπνα σχεδιασμένος ο λαιμός εξαγωγής καπναερίων που αφαιρήται και επανατοποθετήται σε όλες τις κασέτες SALGUEDA απο το εσωτερικό της εστίας διευκολύνοντας την τοποθέτησή της

Προϊόν εισαγωγής από χώρες (ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ) με μεγάλη βιομηχανική ιστορία και παράδοση στο χώρο των τζακιών, όπου η ποιότητα κατασκευής είναι αυτονόητη και δεν θυσιάζεται προς όφελος του κέρδους.

Αποκλειστικός εισαγωγέας – διανεμητής χονδρικής του εργοστασίου SALGUEDA(τζάκια-κασέτες αερόθερμες) και  METLOR:(τζάκια καλοριφέρ)για Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Κέντρο έκθεσης – διανομής SALGUEDA στον Ασπρόπυργο Αττικής. Πώληση χονδρική – Λιανική.

Πρέπει να ανοίγονται πάντα οι 2 αεραγωγοί που βρίσκονται στο πάνω μέρος της κασέτας για να βγαίνουν πιο γρήγορα οι υψηλές θερμοκρασίες που εγκλωβίζονται μέσα στον αεροθάλαμο, (εκτός αν είναι εξαιρετικά δύσκολο ή αδύνατο να ανοικτούν αλλά τότε η ζέστη είναι λιγότερη.) Επίσης για να παμε αρκετά μακρυά τους αεραγωγούς χρειαζόμαστε είτε ενδιάμεσο βεντιλατέρ διανομής αέρα, είτε βεντιλατέρ περσίδας γιατί ο ζεστός αέρας θα βγεί απο το κοντινότερο σημείο. .

Η κασέτα διαθέτει στο κάτω μέρος -βάση τζακιού στόμιο( 4εκ.χ14εκ.) εισαγωγής εξωτερικού αέρα που εμπλουτίζει συνεχώς με φρέσκο προθερμασμένο αέρα το χώρο του σπιτιού. Καθώς και επιπλέον οπές πίσω στη πλάτη της εστίας που τροφοδοτούν τη τριτογενή καύση . Το σύστημα τριτογενούς καύσης βελτιώνει τη λειτουργεία της κασέτας στην απόδοση, στην καύση , στην οικονομία του ξύλου, στα καθαρότερα καπναέρια και δημιουργεί εντυπωσιακό στροβιλισμό της φλόγας .   Πιστοποίηση  flame verde.

Διαθέτει 3 θέσεις για σχάρα ψησίματος, κόστος σχάρας εξαιρετικά ποιοτική  και ανοξείδωτη με αποσπώμενο χερούλι  55€. 

Για απεριόριστη διάρκεια ζωής της εστίας πρέπει τα βεντιλατέρ να λειτουργούν πάντα έστω και στη χαμηλη ταχύτητα ή μόνιμα στην αυτόματη λειτουργεία που είναι το 0. Οπως είναι απαραίτητο να καθαρίζουμε εσωτερικά την εστία απο την στάχτη έτσι είναι απαραίτητο να καθαρίζουμε και το πάνω μέρος της ανάσχεσης τακτικά απο την στάχτη ώστε να μην υπερθερμαινεται το μαντέμι γιατί η στάχτη είναι μονωτικό υλικό. Κάθε 2 -3χρόνια πρέπει να αλλάζονται τα κορδόνια της πόρτας εφόσον έχουν σκληρύνει, για τον απόλυτο έλεγχο της καύσης , Δείτε και τις μεγαλύτερες κασέτες σε μέγεθος και kw: 800GV -E063-NEW , SAPHIRE E865-NEW, AMBHAR E805 , HELIOS 800, AERO E860 , SAPHIRE E965 ,AERO E960.       

  Δείτε και τα 2 video κάτω απο το κείμενο.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/3x5yzvH2_lY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Σχετικά Προϊόντα (18)