SALGUEDA SAPHIRE 900-ΜΝ4 NEGRO  E965   Ενεργειακή κασέτα μαντεμένια με τριτογενή καύση

SALGUEDA SAPHIRE 900-ΜΝ4 NEGRO E965 Ενεργειακή κασέτα μαντεμένια με τριτογενή καύση

Κωδικός Προϊόντος: e965-ΜΝ4
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 2.047,41€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.749,92€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση

Κασέτα αερόθερμηεξ ολοκλήρου από μαντέμι και με δεύτερο μαντεμένιο τοίχωμα εσωτερικά στην πλάτη και την οροφή, με χαμηλό ολικό ύψος 58εκ. που κάνει για αναβάθμιση παλαιού τζακιού αλλά και για αρχική τοποθέτηση γιατί είναι ενα τζακι που περιλαμβάνει μεταλλικό αεροθάλαμο 2 εξόφων θερμού αέρα και 2 αθόρυβα βεντιλατέρ προώθησης ζεστού αέρα , παροχής 360 m3/h. Είναι τα πιο αθόρυβα της αγοράς και μικρα σε μεγεθοσ 12 εκατοστών.Το σύστημα των βεντιλατέρ είναι επισκέψιμο μεσα απο την εστία. Η καύση αυτού του τζακιού είναι τόσο καλή και καθαρή που αν τα ξύλα ειναι ξερά και καλά ο καπνος που βγαινει ειναι αόρατος εντελώς σε χρώμα διαφανή. ΄Εχει ολες τις προδιαγραφές για καθαρά καπναέρια για χρήση εντός Αττικής .

Βάρος 170kg.

Προέλευση Ισπανίας, Χύτευση μαντεμιού στη Γαλλία με τη διεθνούς φήμης πιστοποίηση Flame Verde.

Flame verde 7*

Oνομαστική ισχύς: 18ΚW. Μεγάλη εστία με καθαρο εσωτερικο μηκος 72εκ

Οι μετρήσεις στο εξωτερικό για έκδοση πιστοποίησης γίνονται πάντα με ανοικτό τάμπερ-κλαπέ, ποτέ με κλειστό. Όταν κλείνουμε το τάμπερ, αυξάνεται ο βαθμός απόδοσης  και η ισχύς σε ΚW.

Δειτε και τα video των saphire e765 και saphire e865.

EΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ (οδηγίες χρήσης καλής λειτουργίας & όροι εγγύησης εντός της εστίας).

Με δευτερογενή και τριτογενή καύση,Το σύστημα των βεντιλατέρ είναι επισκέψιμο μέσα απο την εστία. Διαθέτει μεταλλικό αεροθάλαμο με 2 εξόδους θερμού αέρα Φ125 .

Εξωτερικές Διαστάσεις: Πλάτος. 89 εκ., Βάθ. 48εκ., Υψ. 58εκ. Mαζί με τη κορνίζα 4 πλευρών  μήκος 1μ . χ ύψ.67εκ .

Διαστάσεις Κρυστάλλου μήκος  85εκ. χ52 ύψος.

Όλα τα μοντέλα SALGUEDA έχουν παροχή εξωτερικού αέρα κάτω από την εστία και έτσι εμπλουτίζουν με φρέσκο προθερμασμένο αέρα το χώρο αλλά και την καύση. Βασική προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία και απόδοση της εστίας είναι η τροφοδοσία της με εξωτερικό αέρα. Είναι οι πιο δυνατές κασέτες στην αγοράμε ονομαστική ισχύ 18 KW. Αυτή είναι και η πραγματική ισχύς που αποδίδει η εστία στο χώρο ανά μονάδα χρόνου. Oι μετρήσεις στο εξωτερικό για την έκδοση πιστοποίησης γίνονται πάντα με ανοικτό τάμπερ -ποτέ με κλειστό. Όταν κλείσουμε το τάμπερ ανεβαίνει και άλλο ο βαθμός απόδοσης  και η ισχύς σε KW.

Για απεριόριστη διάρκεια ζωής της εστίας πρέπει τα βεντιλατέρ να λειτουργούν πάντα, έστω και σε χαμηλή ταχύτητα ή στην αυτόματη λειτουργία που είναι το 0,  αλλαγή στα κορδόνια της πόρτας κάθε χρόνο ανάλογα τη χρήση και το ζέσταμα της εστίας να γίνεται σταδιακά ( οχι απότομα με παλέτες κτλ ) και το σβήσιμο επίσης.

Κατανάλωση ξύλου σε ιδανικές συνθήκες καλής μόνωσης: 1 kg/ h. Πρεσαριστή χύτευση με τέλεια εμφάνιση μαντεμιού αφού η χύτευση όλων των προιόντων SALGUEDA, γίνεται μόνο στη Γαλλία με την ανώτερη ποιότητα μαντεμιού και γι αυτό ακριβώς το λόγο το εργοστάσιο δίνει 10 χρόνια εγγύηση στο σώμα της εστίας σε όλα τα προιόντα του.

Διαθέτει 2 οπές μικρές  που τροφοδοτούν τη τριτογενή καύση απ ευθείας μέσα στο χώρο καύσης των ξύλων και δίνουν καλύτερη καύση και μεγαλύτερη οικονομία ξύλου και πιο εντυσωσιακό  στροβιλισμό της φλόγας . Βασική προυπόθεση για τη σωστή λειτουργία και απόδοση της εστίας είναι η τροφοδοσία των σημείων αυτών με εξωτερικό αέρα . Είναι οι πιο δυνατές κασέτες στην παγκόσμια αγορά τζακιού με ονομαστική ισχύς 18kw  πράγμα που τις ξεχωρίζει αμέσως με τη δυνατή ζέστη που αποδιδουν στο χώρο.  Παίρνουν συνεχώς τον εξωτερικό εμπλουτισμένο με οξυγόνο αέρα , τον ζεσταίνουν τον στεγνώνουν και τροφοδοτούν όλο το σπίτι με καθαρό αέρα συνεπώς έχουμε υγιεινή ατμόσφαιρα ενώ εμείς έχουμε κλειστό το σπίτι.  Προτείνουμε κατά την τοποθέτηση σωλήνα ανοξείδωτο μέχρι και το καπέλο αν είναι εφικτό, τακτικό καθαρισμό και έλεγχο στεγανοποίησης καμινάδας κάθε χρόνο και καθαρισμό καθημερινό της εστίας απο τη στάχτη περιλαμβανομένης και την ανάσχεση αυτής.

Τα προιοντα είναι προς έκθεση στον Ασπρόπυργο  Αττικής.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΩΡΕΑΝ  ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣTIKOΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ-ΔΙΑΝΕΜΗΤΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ SALGUEDA   ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ-ΚΥΠΡΟ, BAΛΚΑΝΙΑ.

ANOIKTA ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  8-10 ΤΗΛ.6907604595. 2273025174.

Σχετικά Προϊόντα (7)