METLOR  VITRUS AC-  22,7- 27,3KW(τα 18-23KW στο νερό)  με ενσωματωμένο σύστημα αυτομάτου ελέγχου καύσης και προστασίας απο υπερθέρμανση

METLOR VITRUS AC- 22,7- 27,3KW(τα 18-23KW στο νερό) με ενσωματωμένο σύστημα αυτομάτου ελέγχου καύσης και προστασίας απο υπερθέρμανση

Κατασκευαστής:Metlor
Κωδικός Προϊόντος:VITRUS AC
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 2.255,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.927,35€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ 

Ενεργειακό τζάκι – καλοριφέρ Πορτογαλίας, με το κρύσταλλο εξωτερικά του πλαισίου της πόρτας, πρόσοψη όλη τζάμι, έτσι κρύβονται όλα τα μεταλλικά μέρη συρτάρι στάχτης κ.α..
Εξωτερικές διαστάσεις: Π. 75 εκ., Υ. πρόσοψης τζακιού 54,4 εκ., Β. 60 εκ.
Εσωτερικό καθαρό μήκος 57 εκ. x βάθος 50,3 εκ, πρόκειται δηλαδή για αρκετά μεγάλο τζάκι
Ονομαστική ισχύς: 23 KW (Μ.Ο. θερμίδων ανά ώρα). Τα 18-26 KW τα δίνει στο νερό και τα 5 KW στον αέρα, 24.000 kcal/ h.
Δυνατότητα θέρμανσης: 300τ.μ.
Έξοδος: Φ20
Βάρος: 190 kg
Pressure: 3 bar

Δυνατότητα αντοχής, λειτουργίας ανοικτού και κλειστού δοχείου διαστολής.

Ενεργειακό τζάκι νερού λέβητας ξύλου από μαντέμι και χάλυβα. Με αεροκουρτίνα και συρτάρι στάχτης

Η φιλοσοφία της METLOR είναι ένα δυνατό σε ισχύ κυρίως στο νερό τζάκι, το οποίο να καλύπτει τόσο πολλά τετραγωνικά, αλλά και μικρότερες απαιτήσεις, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να δουλέψει σε πλήρη – μέγιστή ισχύ. Το τζάκι είναι όλο μπόιλερ νερού από χάλυβα 5 mm μέσα και έξω και πόρτα από μαντέμι, με συνέπεια στη μηδαμινή απαίτηση αντικατάστασης οποιουδήποτε τμήματος τους τζακιού. Επιπλέον δεν έχει εσωτερική επένδυση απο κεραμικά τμήματα και με αυτό δεν εμποδίζει όλη την δύναμη του ξύλου να αποδοθεί στο νερό..

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Τζάκι καλοριφέρ με μπόιλερ νερού που καλύπτει όλη την εστία, τον καπνοθάλαμο, το κάτω μέρος – βάση της εστίας, την ανάσχεση (αυτή δηλαδή που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη φωτιά και πιάνει σχεδόν όλη την οροφή εσωτερικά της εστίας, άρα έχουμε μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής με τη φωτιά με συνέπεια μεγάλη δύναμη βρασμού στο νερό). Μεγάλη θερμαντική δύναμη. Διαθέτει σύστημα αυτόματου ελέγχου καύσης που κρατά σταθερά τη θερμοκρασία του νερού στο κύκλωμα θέρμανσης χωρίς τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος.

Η βαλβίδα αυτή, σε συνεργασία με το σύστημα αυτόματου ελέγχου καύσης, ρυθμίζει αυτόματα την παροχή του αέρα της πρωτογενούς καύσης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σε θερμίδες και σύμφωνα με τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού στο κύκλωμα θέρμανσης που εμείς έχουμε επιλέξει (δίνει αέρα αυτόματα στην καύση όταν πέφτει η θερμοκρασία του νερού και κλείνει τον αέρα αυτόματα όταν φτάσει το νερό  στην επιθυμητή θερμοκρασία).

Κόστος βαλβίδας ενεργοποίησης συστήματος ελέγχου καύσης 50€.

Η εστία δέχεται και μια άλλη βαλβίδα προστασίας από υπερθέρμανση και καθίσταται με αυτόν τον τρόπο απολύτως ασφαλής σε περίπτωση υπερθέρμανσης από οποιαδήποτε αιτία.

Πολύ δυνατό τζάκι, καθότι μας δίνει όλη την ισχύ σε KW ΣΤΟ ΝΕΡΟ (18-26ΚW),  με δυνατότητα θέρμανσης 300 τ.μ. σε κανονική λειτουργία.

Με χαμηλή κατανάλωση ξύλου, περίπου 2 kg/h,έως 4kg/h ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου, το χρόνο λειτουργίας και την εξωτερική θερμοκρασία.

Υψηλή ποιότητα κατασκευής της METLOR, η οποία διαθέτει εργοστάσιο κατασκευής τζακιών από το 1960.

Στο video του προϊόντος βλέπετε το τζάκι να ζεσταίνει με άνεση ένα χώρο 270τ.μ., και με κατανάλωση ξύλου αρκετά χαμηλότερη από ένα καρότσι οικοδομής το 24ωρο, ενώ η μέτρηση έχει πραγματοποιηθεί με χαμηλή εξωτερική θερμοκρασία-2C) VIDEO:https://www.youtube.com/watch?v=RWllw2efK9I

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια άριστη επιλογή εστίας, η οποία θα λειτουργεί απροβλημάτιστα για πάρα πολλά χρόνια. 

Η εταιρεία μας αποτελεί τον αποκλειστικό εισαγωγέα – διανεμητή των προϊόντων με το εμπορικό σήμα METLOR για Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Τα εμπορεύματα αποστέλλονται από την κεντρική αποθήκη στον Ασπρόπυργο Αττικής δωρεάν εντός Αθηνων. Τηλ. 6907604595  2273025174

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ:

https://metlor.com/wp-content/uploads/2019/06/Ficha-T%C3%A9cnica_-Vitrus-AC.pdf

ΚΑΙ ΕΔΩ:https://metlor.com/wp-content/uploads/2019/06/Monofolha-Vitrus-AC.pdf

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7Bqh_L4oNnE" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Σχετικά Προϊόντα (10)
Ετικέτες: VITRUS AC