SALGUEDA SAPHIRE 1000-  2 VENTILATORE  Ενεργειακή μαντεμένια αερόθερμη κασσέτα με 2 βεντιλατέρ Ονομαστική ισχύς 18KW

SALGUEDA SAPHIRE 1000- 2 VENTILATORE Ενεργειακή μαντεμένια αερόθερμη κασσέτα με 2 βεντιλατέρ Ονομαστική ισχύς 18KW

Κατασκευαστής:Salgueda
Κωδικός Προϊόντος:salgueda saphire- 1000 4 ventilator
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 2.187,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.870,00€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κασέτα μήκους 100εκ., με ολικό ύψος 68εκ. που κάνει για αναβάθμιση παλαιού τζακιού ,αλλά μπορεί να μπεί και σε αρχική τοποθέτηση γιατί είναι ενα ολοκληρωμένο μαντεμένιο τζάκι που περιλαμβάνει οτι ακριβώς χρειάζεται, αεροθάλαμο μεταλλικό με 2 εξόδους θερμού αέρα-αεραγωγοί και βεντιλατέρ προώθησης ζεστού αέρα. .

Κασέτα αερόθερμη, εξ ολοκλήρου από μαντέμι και με δεύτερο μαντεμένιο τοίχωμα εσωτερικά στην πλάτη και την οροφή.

Βάρος 180kg.

Προέλευση Ισπανίας, Χύτευση μαντεμιού στη Γαλλία με τη διεθνούς φήμης πιστοποίηση Flame Verde.

Flame verde 7*

Oνομαστική ισχύς: 18ΚW.

Οι μετρήσεις στο εξωτερικό για έκδοση πιστοποίησης γίνονται πάντα με ανοικτό τάμπερ-κλαπέ, ποτέ με κλειστό. Όταν κλείνουμε το τάμπερ, αυξάνεται ο βαθμός απόδοσης  και η ισχύς σε ΚW.

EΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ (οδηγίες χρήσης καλής λειτουργίας & όροι εγγύησης εντός της εστίας).

Με δευτερογενή και τριτογενή καύση, 2 ισχυρά αθόρυβα βεντιλατέρ παροχής 360m3/h, μεταλλικό αεροθάλαμο με 2 εξόδους θερμού αέρα Φ125 και ενεργειακή απόδοση 78%.

Εξωτερικές Διαστάσεις: Πλάτος.100 εκ., Βάθ. 48εκ., Υψ. 68εκ.

Διαστάσεις Κρυστάλλου μήκος  85εκ. χ52 ύψος

Όλα τα μοντέλα SALGUEDA έχουν παροχή εξωτερικού αέρα κάτω από την εστία και έτσι εμπλουτίζουν με φρέσκο προθερμασμένο αέρα το χώρο αλλά και την καύση. Βασική προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία και απόδοση της εστίας είναι η τροφοδοσία της με εξωτερικό αέρα. Είναι οι πιο δυνατές κασέτες στην αγοράμε ονομαστική ισχύ 18 KW. Αυτή είναι και η πραγματική ισχύς που αποδίδει η εστία στο χώρο ανά μονάδα χρόνου. Oι μετρήσεις στο εξωτερικό για την έκδοση πιστοποίησης γίνονται πάντα με ανοικτό τάμπερ -ποτέ με κλειστό. Όταν κλείσουμε το τάμπερ ανεβαίνει και άλλο ο βαθμός απόδοσης  και η ισχύς σε KW.

Για απεριόριστη διάρκεια ζωής της εστίας πρέπει τα βεντιλατέρ να λειτουργούν πάντα, έστω και σε χαμηλή ταχύτητα ή στην αυτόματη λειτουργία που είναι το 0,  αλλαγή στα κορδόνια της πόρτας κάθε χρόνο ανάλογα τη χρήση και το ζέσταμα της εστίας να γίνεται σταδιακά ( οχι απότομα με παλέτες κτλ ) και το σβήσιμο επίσης.

Κατανάλωση ξύλου σε ιδανικές συνθήκες καλής μόνωσης: 1,5 kg/ h.

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΧΥΤΕΥΣΗ  ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΝΤΕΜΙΟΥ ΑΦΟΥ Η ΧΥΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ SALGUEDA   ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ  ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΜΑΝΤΕΜΙΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ SALGUEDA ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ.

Το σύστημα των βεντιλατέρ είναι επισκέψιμο απο το εσωτερικό της εστίας, διαθέτει  4 ισχυρά αθόρυβα βεντιλατέρ παροχής 640 ΚΥΒΙΚΑ/ΩΡΑ

Διαθέτει 2 οπές μικρές  που τροφοδοτούν τη τριτογενή καύση απ ευθείας μέσα στο χώρο καύσης των ξύλων και δίνουν καλύτερη καύση και μεγαλύτερη οικονομία ξύλου και πιο εντυσωσιακό  στροβιλισμό της φλόγας . Βασική προυπόθεση για τη σωστή λειτουργία και απόδοση της εστίας είναι η τροφοδοσία των σημείων αυτών με εξωτερικό αέρα . Είναι οι πιο δυνατές κασέτες στην παγκόσμια αγορά τζακιού με ονομαστική ισχύς 18kw  πράγμα που τις ξεχωρίζει αμέσως με τη δυνατή ζέστη που αποδιδουν στο χώρο.  Παίρνουν συνεχώς τον εξωτερικό εμπλουτισμένο με οξυγόνο αέρα , τον ζεσταίνουν τον στεγνώνουν και τροφοδοτούν όλο το σπίτι με καθαρό αέρα συνεπώς έχουμε υγιεινή ατμόσφαιρα ενώ εμείς έχουμε κλειστό το σπίτι.  Προτείνουμε κατά την τοποθέτηση σωλήνα ανοξείδωτο μέχρι και το καπέλο αν είναι εφικτό, τακτικό καθαρισμό και έλεγχο στεγανοποίησης καμινάδας κάθε χρόνο και καθαρισμό καθημερινό της εστίας απο τη στάχτη περιλαμβανομένης και την ανάσχεση αυτής.

Τα προιόντα είναι προς έκθεση στον Ασπρόπυργο Αττικής.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΩΡΕΑΝ  ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣTIKOΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ-ΔΙΑΝΕΜΗΤΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ SALGUEDA   ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ-ΚΥΠΡΟ, BAΛΚΑΝΙΑ.

ANOIKTA ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  8-10 ΤΗΛ.6907604595. 2273025174.