SALGUEDA 800GV EO63SM-18kw NEW, Υπάρχει video της κασέτας.Ενεργειακή, αερόθερμη, μαντεμένια  κασέτα με τριτογενή καύση (θεσεις για σχάρα ψησίματος ανοξείδωτη).

SALGUEDA 800GV EO63SM-18kw NEW, Υπάρχει video της κασέτας.Ενεργειακή, αερόθερμη, μαντεμένια κασέτα με τριτογενή καύση (θεσεις για σχάρα ψησίματος ανοξείδωτη).

Κατασκευαστής:Salgueda
Κωδικός Προϊόντος:SALGUEDA 800GV με κορνιζα EO63-SM-NEW
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 1.680,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.436,15€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση

Ενεργειακή κασσέτα με τριτογενή καύση και σχάρα ψησίματος ανοξείδωτη.   Δείτε την ποιότητα της κασέτας 800gv e063-new στo video εδώ:

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε ερωτήσεις.

Η κασέτα αυτή βελτιώθηκε με τριτογενή καύση στα πλαίσια καθαρής ενέργειας, που σημαίνει ότι όταν έχουμε ξερά ξύλα η καύση είναι τέλεια διότι βγαίνει διαφανής ο καπνός απο το καπέλο της καμινάδας.Ενεργειακή κασέτα τζακιού μεγάλη 80εκ., με εσωτερικό καθαρό μήκος εστίας 71 εκ., αερόθερμη, εξ ολοκλήρου από μαντέμι και με δεύτερο προστατευτικό τοίχωμα εσωτερικής πλάτης από μαντέμι και ανάσχεση καπναερίων και τάμπερ για τη μετάκαυση. Οι κασέτες έχουν τις διαστάσεις για να μπούν μέσα σε υπάρχον τζάκι με έτοιμους αεραγωγούς στο πάνω μέρος φ125, οι αεραγωγοί πρέπει οπωσδήποτε να ανοιχτούν για να ψύχεται το τζάκι σωστά και να μην εγκλοβίζεται η ζέστη, δεν είναι προαιρετικοί.

Εξοδος καπνού φ200 mm., αποσπώμενη με damper και ρυθμιζόμενη αεροκουρτίνα .

Χρώμα εστίας: Μαύρο

Πιστοποίηση καλής καύσης: Flame Verde*******.

Ενεργειακή απόδοση 76,5%

Πρεσαριστή χύτευση με τέλεια εμφάνιση μαντεμιού, αφού η χύτευση όλων των προϊόντων SALGUEDA  γίνεται μόνο στη Γαλλία. Προϊόν εισαγωγής από χώρα με μεγάλη βιομηχανική ιστορία στο χώρο των τζακιών και όπου η ποιότητα κατασκευής είναι αυτονόητη και δεν θυσιάζεται προς όφελος του κέρδους.

Διαθέτει 3 θέσεις για σχάρα ψησίματος εντός της εστίας.
Κόστος ανοξείδωτης σχάρας με αποσπώμενο χερούλι: 60€.
Μήκος σχάρας: 66εκ.
Βάθος σχάρας: 35εκ.

Ονομαστική ισχύς:  18KW:  Ονομαστική είναι η πιστοποιημένη πραγματική μέση ισχύς που δίνει η εστία στο χώρο στη μονάδα του χρόνου. Οι μετρήσεις στο εξωτερικό για την έκδοση της πιστοποίησης γίνονται μόνο με ανοικτό το τάμπερ, ποτέ με κλειστό. Αν κλείσουμε το τάμπερ, τότε μεγαλώνει και η ενεργειακή απόδοση επί τοις % και η ισχύς σε KW.

 Έξυπνα σχεδιασμένα ο μοχλός ελέγχου του τάμπερ, ο οποίος δεν επιτρέπει το άνοιγμα της πόρτας όταν το τάμπερ είναι κλειστό.

Εργοστασιακή εγγύηση SALGUEDA Ισπανίας: 10 έτη στο κυρίως σώμα της εστίας.
Οδηγίες χρήσης και όροι εγγύησης εντός της εστίας ,τα ένθετα αποσπώμενα τεμάχια  δεν περιλαμβάνονται στη εγγύηση θεωρούνται αναλώσιμα.

Εξωτερικές διαστάσεις: Π. 80εκ., Υ. 57,5εκ., Β. 48εκ. (Υπάρχει δυνατότητα πρόσθετης κορνίζας με διαστάσεις 86εκ.Χ60εκ.με επιπλέον κοστολόγιο)

Η κασέτα διαθέτει 2 ισχυρά βεντιλατέρ 360 m³/ h, αθόρυβα, με θερμοστάτη για αυτόματη λειτουργία στο 0 και 2 σκάλες ταχύτητας, αργή και γρήγορη.

Επίσης διαθέτει  δευτερογενή καύση -επανάκαυση καπναερίων-και τριτογενή καύση για καλύτερη, καθαρότερη και πιο αποδοτική λειτουργία. Απαραίτητη προυπόθεση για περισσότερη ζέστη και για τη σωστή λειτουργεία και προστασία της κασέτας πρέπει να ανοίγονται οι 2 αεραγωγοί φ125 που υπάρχουν στο πανω μέρος της εστίας και να διοχετεύονται με περσίδες ψηλά πάνω απο το τζάκι. 

Πιστοποιημένη κατανάλωση ξύλου: 1,5 kg/h. με άριστη μόνωση.
Μήκος καύσιμης ύλης: 70εκ.

Η εστία διαθέτει εσωτερικά 3 θέσεις για ανοξείδωτη σχάρα ψησίματος μήκους 66εκ.Χ 35εκ. Τιμή ανοξείδοτης σχάρας απο 316 : 60€

Θερμοθάλαμος εξωτερικός μεταλλικός με 2 εξόδους θερμού αέρα Φ125 πάνω στην εστία.

Στο κάτω μέρος διαθέτει οπή 4εκ.x 24εκ. για παροχή εξωτερικού αέρα που εμπλουτίζει με φρέσκο προθερμασμένο αέρα το χώρο, καθώς και τρύπες πίσω από την εστία για την τριτογενή καύση. Οδηγίες σωστής εγκατάστασης και λειτουργίας-σχεδιάγραμμα, όροι εγγύησης εντός της εστίας.

Διαθέτει καύση μακράς διάρκειας που εγγυάται ότι η εστία θα λειτουργεί μέχρι και 6 ώρες με μόνο ένα γέμισμα ξύλων περίπου πάχους 25εκ. αγριόξυλου ή ελιάς .

Εκπομπή μονοξειδίου του άνθρακαCO: λιγότερη απο 0,3%.

Ρυθμιζόμενη αεροκουρτίνα που την αφήνουμε πάντα ανοικτή, όπου αέρας κατευθύνεται πάνω στην εσωτερική επιφάνεια κρυστάλλου ώστε να αποτρέπει τον καπνό και τα μικροσωματίδια από την καύση του ξύλου, να πλησιάσουν το κρύσταλλο.

Αποκλειστικός Εισαγωγέας – Διανομέας Salgueda τηλ. 6907604595.

Διάθεση προϊόντων από την κεντρική μας αποθήκη στην Αθήνα(Ασπρόπυργο). Δωρεάν παράδοση προϊόντων εντός Αττικής την επόμενη ημέρα της παραγγελίας σας. Πληροφορίες 9 πμ-9μμ.ΤΗΛ. 6907604595. 2273025174

 Οταν το σπίτι διαθέτει τζάκι η ατμόσφαιρα είναι υγιεινή και ξηρή ,γιατί το τζάκι παίρνει τον εξωτερικό αέρα τον στεγνώνει και τροφοδοτεί απ ευθείας το χώρο καύσης και το σπίτι μέσω των βεντιλατέρ .

 Καθώς επίσης για οποιοδήποτε πρόβλημα είμαστε κοντά σας να σας υποστηρίξουμε με τεχνικές γνώσεις μετά την αγορά των προιόντων που αντιπροσωπεύουμε και να βοηθήσουμε και τους τεχνικούς- τζακάδες ή υδραυλικούς που έχετε επιλέξει να κάνουν άριστα τη τοποθέτηση. Τηλ. τεχνικής υποστήριξης 6908343779. Μιχάλης Κονταξής.

Τριπλή καύση:  Τρεις ροές αέρα μέσα στο θάλαμο καύσης επιτρέπουν τρεις κύκλους καύσης: καλύτερη καύση αερίων, λιγότερες εκπομπές, λιγότερη ρύπανση, βέλτιστη απόδοση.

 Σημείωση: Κατά την εγκατάσταση , ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή σχετικά με την εισαγωγή εξωτερικού αέρα και το απαραίτητο άνοιγμα των 2 αεραγωγών φ125.

Προμήθεια ήδη προθερμασμένου δευτερεύοντος αέρα.

Τέλεια καύση, διαφανη καπναέρια.

Τι φέρνει στους καταναλωτές;
Εξοικονόμηση καυσίμου.
Ένα πολύ πιο όμορφο θέαμα φλογών, σε σύγκριση με τη συνηθισμένη φωτιά.
Μέγιστος σεβασμός για το περιβάλλον (σχεδόν μηδενικές εκπομπές).

Οδηγίες λειτουργίας ενεργειακών τζακιών:

Για τη σωστή λειτουργία μιας ενεργειακής εστίας και την εκμετάλλευση της απόδοσής της στο μέγιστο, είναι απαραίτητη η σωστή τοποθέτηση -προσεκτική μελέτη του εγχειριδίου που τη συνοδεύει και εν συνεχεία η ορθή χρήση σε ποσότητα και ποιοτητα ξύλων. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να παρέχουμε πληροφορίες και συμβουλές στους τεχνικούς για την τοποθέτηση και ορθή χρήση μια ενεργειακής εστίας.

Αντοχές της εστίας: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι πως κάθε εστία έχει συγκεκριμένες αντοχές, τις οποίες δεν πρέπει να ξεπερνάμε, αφήνοντας την εστία να καίει για πολλές ώρες στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, στην προσπάθειά μας να θερμάνουμε χώρους πολύ μεγαλύτερους, απ’ όσο οι προδιαγραφές της εστίας επιτρέπουν. Αν χειριστούμε κατ’ αυτό τον τρόπο την εστία σας θα προκαλέσουμε φθορές και βλάβες τόσο στην εστία και στις σχάρες, όσο και στην καμινάδα και την επένδυση. Γενικός κανόνας σε όλα τα εργοστάσια μηδενος εξαιρουμένου δε δίνουν εγγυηση ποτέ στο κρύσταλλο και στα ένθετα τεμάχια που λειτουργούν ως ανταλλακτικά αναλώσιμα. Είτε ειναι απο μαντέμι είτε χάλυβα, απο κεραμικά και  βερμικουλίτες.

Προσάναμμα – Καύσιμα: Για να ανάψουμε το τζάκι μας δεν χρησιμοποιούμε εύφλεκτα υλικά (οινόπνευμα, βενζίνη κ.λπ.). Φροντίζουμε τα καύσιμα που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι ξερά κούτσουρα και όχι φρέσκα ξύλα,πολύ χειρότερα πλαστικά, νοβοπάν, ξύλα με βερνίκι και κομμάτια πατώματος, τα οποία εκπέμπουν και επικίνδυνες αναθυμιάσεις. Αλλωστε οι κασέτες SALGUEDA όταν λειτουργούν μόνο με ξερά ξύλα και οταν εχουμε κανονική λειτουργεια μετα που θα ζεσταθει η κασέτα ο καπνός δεν ειναι εμφανής  στην έξοδο του καπέλου γιατί ειναι τελείως διαφανής στο μάτι ,σαν να εξατμίζεται νερό. 

Ορθή χρήση της πόρτας: Ένα τζάκι για να λειτουργήσει σωστά πρέπει να έχει την πόρτα τελείως ανοιχτή ή τελείως κλειστή. Η πόρτα ποτέ δεν πρέπει να είναι μισόκλειστη γιατί η φλόγα είναι πολύ ισχυρή (δινουμε πολυ αέρα στη φλογα και ανεβαζει υπερβολική θερμοκρασία)και προκαλούνται φθορές στην εστία και στην υπόλοιπη εγκατάσταση. Επιπλέον η πόρτα του ενεργειακού τζακιού πρέπει να ανοίγει με συγκεκριμένο τρόπο. Αρχικά την ανοίγουμε 2 με 3 εκατοστά και λίγα δευτερόλεπτα μετά την ανοίγουμε σιγά-σιγά ολόκληρη. Αν βιαστούμε να την ανοίξουμε θα μπει απότομα αέρας στο θάλαμο καύσης και θα εξαχθεί καπνός. Επίσης για να ελέγξουμε την εγκατάσταση αν είναι σωστή και έχει καλό ελκυσμό πρέπει να τη δουμε με τελείως ανοικτή πόρτα σε λειτουργεια και να μη βγαίνει εξω καπνός

Μέγιστη απόδοση – Οικονομία: Η εστία που λειτουργεί με ανοιχτή πόρτα έχει απόδοση της τάξης του 10 – 20%, ενώ με κλειστή πόρτα το ξύλο καίγεται με λιγότερο αέρα και κατά συνέπεια η εστία λειτουργεί με 3 ως 4 φορές λιγότερα ξύλα και απόδοση που φτάνει στο 70 -78%. Άλλωστε μια κλειστή εστία έχει μόνιμα μεγάλη φλόγα και ελάχιστη στάχτη, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσονται και αναφλέγουν τα αέρια σε μεγάλο ποσοστό, αντί να επιτρέπουν τη διαφυγή τους σε μορφή καπνού. Επιπλέον στην κλειστή εστία μπορούμε να ρυθμίσουμε την ένταση της φωτιάς όπου εμείς επιθυμούμε, ενώ η κλειστή πόρτα θα διατηρήσει τη θερμότητα στο χώρο μας για πολλές ώρες και δεν θα επιτρέψει τη διαφυγή της μέσω της καμινάδας, όπως γίνεται στις ανοιχτές εστίες.

Κυκλοφορία θερμού αέρα: Όταν το τζάκι λειτουργεί πρέπει να έχουμε τελείως ανοιχτές τις περσίδες εξαγωγής θερμού αέρα, ώστε να μην εγκλωβίζεται θερμοκρασία στο εσωτερικό της εστίας.

Αποφυγή καπνίσματος τζακιού: Το τζάκι κατά τη λειτουργία του, ως γνωστόν, αφαιρεί ποσότητες αέρα απ’ την ατμόσφαιρα. Το ίδιο συμβαίνει και με τη χρήση των απορροφητήρων. Αν το σπίτι είναι κλειστό, ο αέρας αυτός δεν αναπληρώνεται. Αυτό έχει ως συνέπεια η καμινάδα του τζακιού να λειτουργεί πια σαν εισδοχέας αέρα, μεταφέροντας τη στήλη καπνού που βρίσκεται στο εσωτερικό της, μέσα στο δωμάτιο. Για να αποφύγουμε αυτό το ενοχλητικό «κάπνισμα» του τζακιού πρέπει κάθε χρόνο να καθαρίζουμε την καπνοδόχο, ώστε να μην κλείνει από την καπνιά,ανάλογα τη χρήση . 2) να κάνουμε τακτικούς ελέγχους για φωλιές πουλιών στην καμινάδα, που εμποδίζουν την έξοδο του καπνού, 3) Φροντίζουμε η καμινάδα μας να μην βρίσκεται κοντά σε άλλες ψηλότερες καμινάδες ή άλλα ψηλότερα αντικείμενα που βρίσκονται σε απόσταση 7 – 8 μέτρων. Διαφορετικά προκαλούνται στρόβιλοι αέρα, που με συγκεκριμένη φορά του ανέμου θα γυρίσουν τον καπνό μέσα στο σπίτι.

Άδειασμα σταχτοδοχείου: Φροντίζουμε να αδειάζουμε τη στάχτη πριν φτάσει στη σχάρα καύσης, γιατί διαφορετικά η σχάρα μπορεί να υπερθερμανθεί και να καταστραφεί, καθώς η στάχτη δεν επιτρέπει την κυκλοφορία αέρα που θα εκτονώσει τη θερμοκρασία. Επιπλέον αποφράσσονται οι δίοδοι εισόδου αέρα καύσης.

Καθαρισμός εστίας και καπναγωγού: Μια  φορά το χρόνο, πρέπει να καθαρίζουμε την εστία, το σωλήνα που τη συνδέει με την καμινάδα και την ίδια την καμινάδα τουλαχιστον καθε 1-2 χρόνια.

 

Τριπλή καύση:  Τρεις ροές αέρα μέσα στο θάλαμο καύσης επιτρέπουν τρεις κύκλους καύσης: καλύτερη καύση αερίων, λιγότερες εκπομπές, λιγότερη ρύπανση, βέλτιστη απόδοση.

Σύστημα έκπλυσης γυαλιού

 Σημείωση: Κατά την εγκατάσταση , ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή σχετικά με την εισαγωγή αέρα και το άνοιγμα των αεραγωγών φ125.

Τι είναι το ECODESIGN;

Τι είναι το ECODESIGN τεχνικά;
Προς το παρόν, απαιτείται η ακόλουθη ελάχιστη ισχύς για να αποκτήσει η συσκευή το σήμα CE:
Ισχύς ≥ 60%, εκπομπές CO ≤ 1%

Η νέα οδηγία ECODESIGN απαιτεί:
Απόδοση ≥ 75%, εκπομπές CO ≤ 0,12% (1.500 mg / m3), Σωματίδια / σκόνη ≤ 40 mg / m3, NOx ≤ 120 mg / m3, POZ ≤ 200 mg / m3

Τι σημαίνει αυτό για συσκευές;
Ουσιαστική βελτίωση των θαλάμων καύσης.
Προμήθεια ήδη προθερμασμένου δευτερεύοντος αέρα.
Τέλεια καύση,Διαφανη καπναέρια.

Τι φέρνει στους καταναλωτές;
Εξοικονόμηση καυσίμου.
Ένα πολύ πιο όμορφο θέαμα φλογών, σε σύγκριση με τη συνηθισμένη φωτιά.
Μέγιστος σεβασμός για το περιβάλλον (σχεδόν μηδενικές εκπομπές).

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/N8EaOUPeuPQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>