E701 HUALGE  ECO VENTILATORE(Ισπανική κασέτα όλη από μαντέμι  ονομαστικής ισχύος  14KW με  2 ισχυρά βεντιλατέρ)

E701 HUALGE ECO VENTILATORE(Ισπανική κασέτα όλη από μαντέμι ονομαστικής ισχύος 14KW με 2 ισχυρά βεντιλατέρ)

Κατασκευαστής:Hualge
Κωδικός Προϊόντος:HUALGE ECO VENTILATO
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 785,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 638,21€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση

OI ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ SALGUEDA METLOR  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΥΠΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥ: Ενεργειακή κασσέτα εξ ολοκλήρου μαντεμένια, εισαγωγής μας απο Ισπανία. Κασέτα αερόθερμη με 2 βεντιλατέρ  2 ταχυτήτων θερμοστάτη με επιπλέον  δεύτερη εσωτερική μαντεμένια πλάτη΄και οροφή για μεγαλύτερη προστασία.

Δυνατότητα θέρμανσης εως 140τ.μ.  μπορει και παραπάνω με λειτουργία πολλών ωρών και ανάλογα τις θερμίδες που χρειάζεται ενα σπίτι λόγω κατακευής και εξωτερικής θερμοκρασίας.

Ονομαστική ισχύς 14KW. Διαθέτει 2 βεντιλατέρ αθόρυβα 36m3/h.  Στάθμη θορύβου βεντιλατέρ στο ένα μέτρο 32db (όσο ένας ψίθυρος και 28db στα 2 μέτρα (όσο το θρόισμα των φύλλων). Η μέτρηση μπορεί να επιβεβαιωθεί  με την εφαρμογή μέτρησης θορύβου(sound Meter-play store).

Διαθέτει εξωτερικό μεταλλικό αεροθάλαμο 2 εξόδων θερμού αέρα φ125, έξοδος καπνού φ180 . Εισαγωγή εξωτερικού αέρα απο τη βάση της εστίας.

΄Ετοιμο τζάκι κασέτα με ενσωματωμένα  ότι να διαθέσει ένα τζάκι(αερθάλαμο- αυτόματη λειτουργεία 2 βεντιλατέρ) για αρχική εγκατάσταση ή για αναβάθμιση παλαιάς εστίας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ : Ισπανία εργοστασίου SALGUEDA- ΜΟD. HUALGE Ε 701:   10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. Υλικό κατασκευής εξ ολοκλήρου μαντεμένιο και το σώμα της εστίας και τα ένθετα διπλά τεμάχια . Διαθέτει ανάσχεση-καπναερίων απο μαντέμι, αποδεδειγμένα το πιο ανθεκτικό υλικό και αποδοτικό στη φωτιά και σε βάθος χρόνου σε αντίθεση με οποιοδήποτε κεραμικό υλικό το οποιο  πιθανόν παρουσιάζει συχνές φθορές και χρήζει συχνής αντικατάστασης με επιπρόσθετο κόστος .

Εξωτερικές διαστάσεις: Μήκος 70εκ. Βαθος 40εκ. , Υψος 55εκ. (καθαρό εσωτερικό μήκος 55 εκ. )

ΠΣΤΟΠΟΙΗΣΗ FLAME VERDE, UNE EN 13229 

Μέση κατανάλωση ξύλου 1 -2 kg/h ,  πραγματική ενεργειακή απόδοση 73% . 97mg/Nm,  emission de CO par les produits de combustion 0,235% UNE EN 13229.

Διαθέτουμε και βάσεις στήριξης για αρχική τοποθέτηση και καμινάδες και αριστους τεχνικούς για την kκαλύτερη ανάδειξη των προιόντων και  είμαστε οι αποκλειστικοί εισαγωγείς εργοστασίου SALGUEDA.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ-AΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ  THN ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΘΗΚΗ. ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ. ΤΗΛ.6907604595. ΤΗΛ.2273025174. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 9ΠΜ - 9ΜΜ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ SALGUEDA KAI METLOR.

 

Οδηγίες χρησης:

Για τη σωστή λειτουργία μιας ενεργειακής εστίας και την εκμετάλλευση της απόδοσής της στο μέγιστο, είναι απαραίτητη η προσεκτική μελέτη του εγχειριδίου που τη συνοδεύει και εν συνεχεία η ορθή χρήση. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να παρέχουμε πληροφορίες και συμβουλές για την ορθή χρήση μια ενεργειακής εστίας.

Αντοχές της εστίας: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι πως κάθε εστία έχει συγκεκριμένες αντοχές, τις οποίες δεν πρέπει να ξεπερνάμε, αφήνοντας την εστία να καίει για πολλές ώρες στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, στην προσπάθειά μας να θερμάνουμε χώρους πολύ μεγαλύτερους, απ’ όσο οι προδιαγραφές της εστίας επιτρέπουν. Αν χειριστούμε κατ’ αυτό τον τρόπο την εστία σας θα προκαλέσουμε φθορές και βλάβες τόσο στην εστία και στις σχάρες, όσο και στην καμινάδα και την επένδυση.

Προσάναμμα – Καύσιμα: Για να ανάψουμε το τζάκι μας δεν χρησιμοποιούμε εύφλεκτα υλικά (οινόπνευμα, βενζίνη κ.λπ.). Φροντίζουμε τα καύσιμα που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι ξερά κούτσουρα και όχι πλαστικά, νοβοπάν, ξύλα με βερνίκι και κομμάτια πατώματος, τα οποία εκπέμπουν επικίνδυνες αναθυμιάσεις.

Ορθή χρήση της πόρτας: Ένα τζάκι για να λειτουργήσει σωστά πρέπει να έχει την πόρτα τελείως ανοιχτή ή τελείως κλειστή. Η πόρτα ποτέ δεν πρέπει να είναι μισόκλειστη γιατί η φλόγα είναι πολύ ισχυρή και προκαλούνται φθορές στην εστία και στην υπόλοιπη εγκατάσταση. Επιπλέον η πόρτα του ενεργειακού τζακιού πρέπει να ανοίγει με συγκεκριμένο τρόπο. Αρχικά την ανοίγουμε 2 με 3 εκατοστά και λίγα δευτερόλεπτα μετά την ανοίγουμε σιγά-σιγά ολόκληρη. Αν βιαστούμε να την ανοίξουμε θα μπει απότομα αέρας στο θάλαμο καύσης και θα εξαχθεί καπνός.

Μέγιστη απόδοση – Οικονομία: Η εστία που λειτουργεί με ανοιχτή πόρτα έχει απόδοση της τάξης του 10 – 20%, ενώ με κλειστή πόρτα το ξύλο καίγεται με λιγότερο αέρα και κατά συνέπεια η εστία λειτουργεί με 3 ως 4 φορές λιγότερα ξύλα και απόδοση που φτάνει στο 65 -75%. Άλλωστε μια κλειστή εστία έχει μόνιμα μεγάλη φλόγα και ελάχιστη στάχτη, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσονται και αναφλέγουν τα αέρια σε μεγάλο ποσοστό, αντί να επιτρέπουν τη διαφυγή τους σε μορφή καπνού. Επιπλέον στην κλειστή εστία μπορούμε να ρυθμίσουμε την ένταση της φωτιάς όπου εμείς επιθυμούμε, ενώ η κλειστή πόρτα θα διατηρήσει τη θερμότητα στο χώρο μας για πολλές ώρες και δεν θα επιτρέψει τη διαφυγή της μέσω της καμινάδας, όπως γίνεται στις ανοιχτές εστίες.

Κυκλοφορία θερμού αέρα: Όταν το τζάκι λειτουργεί πρέπει να έχουμε τελείως ανοιχτές τις περσίδες εξαγωγής θερμού αέρα, ώστε να μην εγκλωβίζεται θερμοκρασία στο εσωτερικό της εστίας.

Αποφυγή καπνίσματος τζακιού: Το τζάκι κατά τη λειτουργία του, ως γνωστόν, αφαιρεί ποσότητες αέρα απ’ την ατμόσφαιρα. Το ίδιο συμβαίνει και με τη χρήση των απορροφητήρων. Αν το σπίτι είναι κλειστό, ο αέρας αυτός δεν αναπληρώνεται. Αυτό έχει ως συνέπεια η καμινάδα του τζακιού να λειτουργεί πια σαν εισδοχέας αέρα, μεταφέροντας τη στήλη καπνού που βρίσκεται στο εσωτερικό της, μέσα στο δωμάτιο. Για να αποφύγουμε αυτό το ενοχλητικό «κάπνισμα» του τζακιού πρέπει 1) να έχουμε λίγο ανοιχτό κάποιο παράθυρο ή τις περσίδες αναπλήρωσης αέρα, 2) τουλάχιστον άπαξ του έτους να καθαρίζουμε την καπνοδόχο, ώστε να μην κλείνει από την καπνιά, 3) να κάνουμε τακτικούς ελέγχους για φωλιές πουλιών στην καμινάδα, που εμποδίζουν την έξοδο του καπνού, 4) Φροντίζουμε η καμινάδα μας να μην βρίσκεται κοντά σε άλλες ψηλότερες καμινάδες ή άλλα ψηλότερα αντικείμενα που βρίσκονται σε απόσταση 7 – 8 μέτρων. Διαφορετικά προκαλούνται στρόβιλοι αέρα, που με συγκεκριμένη φορά του ανέμου θα γυρίσουν τον καπνό μέσα στο σπίτι.

Άδειασμα σταχτοδοχείου: Φροντίζουμε να αδειάζουμε τη στάχτη πριν φτάσει στη σχάρα καύσης, γιατί διαφορετικά η σχάρα μπορεί να υπερθερμανθεί και να καταστραφεί, καθώς η στάχτη δεν επιτρέπει την κυκλοφορία αέρα που θα εκτονώσει τη θερμοκρασία. Επιπλέον αποφράσσονται οι δίοδοι εισόδου αέρα καύσης.

Καθαρισμός εστίας και καπναγωγού: Μια τουλάχιστον φορά το χρόνο, πρέπει να καθαρίζουμε την εστία, το σωλήνα που τη συνδέει με την καμινάδα και την ίδια την καμινάδα, ώστε να αποφεύγουμε τον κίνδυνο απόφραξης και το κάπνισμα του τζακιού, όπως και πιο πάνω αναφέραμε. Το πιο σημαντικό όμως είναι, πως με τον καθαρισμό αποφεύγουμε ανάφλεξη της καπνιάς μέσα στην καμινάδα, που μπορεί να προκαλέσει ισχυρότατες φθορές και βλάβες στο τζάκι μας.

 

Σχετικά Προϊόντα (18)