Metlor Bull 32,3 vitrus WHITE GLASS ονομαστική ισχύς 32,3kw Μήκος 82 εκ  ενεργειακό τζάκι καλοριφέρ συνεχούς καύσης, κλειστού δοχείου με αυτόματο έλεγχο καύσης,δυνατότητα κάλυψης 320τ.μ.

Metlor Bull 32,3 vitrus WHITE GLASS ονομαστική ισχύς 32,3kw Μήκος 82 εκ ενεργειακό τζάκι καλοριφέρ συνεχούς καύσης, κλειστού δοχείου με αυτόματο έλεγχο καύσης,δυνατότητα κάλυψης 320τ.μ.

Κατασκευαστής:Metlor
Κωδικός Προϊόντος:bull 32 WHITE
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 2.404,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2.054,70€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση

Ενεργειακό τζάκι – καλοριφέρ νερού, Πορτογαλίας, συνεχούς καύσης, 8 ώρες αυτονομίας, με το κρύσταλλο εξωτερικά του πλαισίου της πόρτας, πρόσοψη όλη τζάμι, έτσι κρύβονται όλα τα μεταλλικά μέρη συρτάρι στάχτης κ.α..Δείτε το τζάκι στο VIDEO αναλυτικά εδώ. Ενεργειακή κλάση Α, δείτε επίσημη σελιδα εργοστασίου εδώ:https://metlor.com/wp-content/uploads/2019/06/Monofolha-BULL32.pdf  

Εξωτερικές διαστάσεις: Π. 82 εκ., Υ. πρόσοψης τζακιού 64 εκ.,ολικό ύψος 1,10 μ. Β. 64 εκ.
Εσωτερικό καθαρό μήκος 65 εκ. x βάθος 55 εκ, πρόκειται δηλαδή για αρκετά μεγάλο τζάκι χρώμα κρυστάλου λευκό αλλα υπαρχει και σε μαύρο.
Ονομαστική ισχύς: 32,2KW (Μ.Ο. θερμίδων ανά ώρα). Τα 24,2 KW τα δίνει στο νερό και τα 8 KW στον αέρα, 27.520 kcal/ h.
Δυνατότητα θέρμανσης: 323τ.μ.
Έξοδος: Φ20 

Δειτε στοιχεία εργοστασίου εδώhttps://metlor.com/wp-content/uploads/2019/06/Etiqueta-Energ%C3%A9tica-BULL-23.pdf

Απόδοση 75%

Βάρος: 250 kg. Πάχος τοιχωμάτων μέσα έξω 5mm

χωριτικότητα νερού 92lt

Pressure: 3 bar

Δυνατότητα αντοχής, λειτουργίας ανοικτού και κλειστού δοχείου διαστολής.

Ενεργειακό τζάκι νερού λέβητας ξύλου από μαντέμι και χάλυβα. Με αεροκουρτίνα και συρτάρι στάχτης

Η φιλοσοφία της METLOR είναι ένα δυνατό σε ισχύ κυρίως στο νερό τζάκι, το οποίο να καλύπτει τόσο πολλά τετραγωνικά, αλλά και μικρότερες απαιτήσεις, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να δουλέψει σε πλήρη – μέγιστή ισχύ. Το τζάκι είναι όλο μπόιλερ νερού από χάλυβα 5 mm μέσα και έξω και πόρτα από μαντέμι, με συνέπεια στη μηδαμινή απαίτηση αντικατάστασης οποιουδήποτε τμήματος τους τζακιού. Επιπλέον δεν έχει εσωτερική επένδυση απο κεραμικά τμήματα και με αυτό δεν εμποδίζει όλη την δύναμη του ξύλου να αποδοθεί στο νερό..

Τα χαρακτηριστικά του τζακιού ειναι τα πιο δυνατά και απο τα πιο αξιόπιστα της αγοράς και οι αποδόσεις είναι πραγματικές από κρατικό ινστιτούτο το οποίο ελέγχει, μετράει και πιστοποιεί την ισχύ και την απόδοση της εστίας, πάντα με ανοικτό τάμπερ(και όχι κατόπιν υποκειμενικής δήλωσης του κατασκευαστή). Οσο κλείνουμε το τάμπερ ανεβαίνουν όλες οι τιμές κατακόρυφα και σε -KW και σε απόδοση.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Τζάκι καλοριφέρ με μπόιλερ νερού που καλύπτει όλη την εστία, τον καπνοθάλαμο, το κάτω μέρος – βάση της εστίας, την ανάσχεση (αυτή δηλαδή που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη φωτιά και πιάνει σχεδόν όλη την οροφή εσωτερικά της εστίας, άρα έχουμε μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής με τη φωτιά με συνέπεια μεγάλη δύναμη βρασμού στο νερό). Μεγάλη θερμαντική δύναμη. Διαθέτει σύστημα αυτόματου ελέγχου καύσης που κρατά σταθερά τη θερμοκρασία του νερού στο κύκλωμα θέρμανσης χωρίς τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος.

Η βαλβίδα αυτή, σε συνεργασία με το σύστημα αυτόματου ελέγχου καύσης, ρυθμίζει αυτόματα την παροχή του αέρα της πρωτογενούς καύσης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σε θερμίδες και σύμφωνα με τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού στο κύκλωμα θέρμανσης που εμείς έχουμε επιλέξει (δίνει αέρα αυτόματα στην καύση όταν πέφτει η θερμοκρασία του νερού και κλείνει τον αέρα αυτόματα όταν φτάσει το νερό  στην επιθυμητή θερμοκρασία).

Κόστος βαλβίδας ενεργοποίησης συστήματος ελέγχου καύσης 50€.

Η εστία δέχεται και μια άλλη βαλβίδα προστασίας από υπερθέρμανση και καθίσταται με αυτόν τον τρόπο απολύτως ασφαλής σε περίπτωση υπερθέρμανσης από οποιαδήποτε αιτία.

Πολύ δυνατό τζάκι, καθότι μας δίνει όλη την ισχύ σε 30KW ΣΤΟ ΝΕΡΟ (ΚW),  με δυνατότητα θέρμανσης 330-350 τ.μ. σε κανονική λειτουργία.

Με χαμηλή κατανάλωση ξύλου, περίπου 2-3 kg/h, ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου, το χρόνο λειτουργίας και την εξωτερική θερμοκρασία. 

Υψηλή ποιότητα κατασκευής της METLOR, η οποία διαθέτει εργοστάσιο κατασκευής τζακιών από το 1960.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια άριστη επιλογή εστίας, η οποία θα λειτουργεί απροβλημάτιστα για πάρα πολλά χρόνια.

Η εταιρεία μας αποτελεί τον αποκλειστικό εισαγωγέα – διανεμητή των προϊόντων με το εμπορικό σήμα METLOR για Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Τα εμπορεύματα αποστέλλονται από την κεντρική αποθήκη στον Ασπρόπυργο Αττικής. Τηλ. 6907604595  2273025174 

Αναμένουμε με μεγάλη ψυχική ευχαρίστηση τα  σχόλια σας μετά την αγορά του κάθε προιόντος και όταν είστε ετοιμοι μετά απο κάποιο  διάστημα χρήσης του τζακιού, ώστε να ενημερώνονται και άλλοι υποψήφιοι πελάτες και να αποφεύγονται έτσι αγορές απο προιόντα που δεν ειναι ίσως ποιοτικά και δεν ανταποκρίνονται σε αντοχές και σε αυτά που υπόσχονται. Καθώς επίσης για οποιοδήποτε πρόβλημα είμαστε κοντά σας να σας υποστηρίξουμε με τεχνικές γνώσεις μετά την αγορά των προιόντων που αντιπροσωπεύουμε και να βοηθήσουμε και τους τεχνικούς- τζακάδες ή υδραυλικούς που έχετε επιλέξει να κάνουν άριστα τη τοποθέτηση. Τηλ. τεχνικής υποστήριξης  Μιχάλης Κονταξής.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BBubYlA6Lzw" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>