SALGUEDA 700GV -E055 ΟΝΟΜ.ΙΣΧΥ:14KW ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ, 2 ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ,ΜΕ ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ( κασετες τζακιου)

SALGUEDA 700GV -E055 ΟΝΟΜ.ΙΣΧΥ:14KW ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ, 2 ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ,ΜΕ ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ( κασετες τζακιου)

Κατασκευαστής:Salgueda
Κωδικός Προϊόντος:SALGUEDA 700GV E055
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 805,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 655,28€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση

Κωδικός προϊόντος: SALGUEDA 700 GV E055Κατηγορίες: υς 70cm.

Εργοστασιακή εγγύηση 10 χρόνια (οδηγιες χρησης -όροι εγγύησης εντός της εστίας)

Κασέτα ενεργειακή μαντεμένια, με επιπλέον δεύτερο εσωτερικό τοίχωμα αποσπώμενο πλάτης και οροφής για επιπλέον προστασία και καθαρό εσωτερικό μήκος 61εκ.. Πόρτα από μαντέμι πλάτους 4εκ., πρεσαριστή χύτευση με τέλεια εμφάνιση μαντεμιού αφού η χύτευση όλων των προϊόντων SALGUEDA γίνεται μόνο στη Γαλλία.Το μαντέμι θεωρείται το κατεξοχήν υλικό με αντοχή στη φωτιά σε αντίθεση με οποιοδήποτε κεραμικό-πυρίμαχο υλικό, το οποίο πιθανόν να χρειάζεται συχνή αντικατάσταση λόγω θραύσης. Το βάρος της είναι 145kg, πολύ στοιβαρή κατασκευή, χρώμα εστίας μαύρο. Διαστάσεις: μήκος χωρίς επιπλέον κορνίζα 70εκ.-, με κορνίζα 76εκ.,. ύψος 55εκ. βάθος 45εκ. Καθαρό εσωτερικό μήκος εστίας  61εκ.εσωτ.βάθος 35,5εκ. ύψος 42εκ. Διαστάσεις τζαμιού μήκος 61εκ. ύψος 40εκ, . Διαθέτει αεροθάλαμο εξωτερικά με 2 ισχυρά βεντιλατέρ αθόρυβα 320 m3-κυβ. την ώρα και 2 εξόδους θερμού αέρα φ125.. Εξυπνα σχεδιασμένος ο λαιμός εξαγωγής καπναερίων που αφαιρείται και επανατοποθετήται σε όλες τις κασσέτες SALGUEDA απο το εσωτερικό μέρος της εστίας,διευκολύνοντας την τοποθέτησή της.  

Ονομαστική ισχύς 14kw(μέσος όρος,που είναι και η πραγματική μέση ισχύς που η κασέτα αποδίδει στο χώρο στη μονάδα του χρόνου). Εργοστασιακή εγγύηση salgueda Ισπανίας 10 χρόνια.(οδηγίες χρήσης -όροι εγγύησης εντός της εστίας). Oι μετρήσεις στο εξωτερικό για την έκδοση πιστοποίησης γίνονται πάντα με ανοικτό τάμπερ -ποτέ με κλειστό. Όταν κλείσουμε το τάμπερ ανεβαίνει και άλλο ο βαθμός απόδοσης % και η ισχύς-KW. Έξυπνα σχεδιασμένος μοχλός ελέγχου του τάμπερ που δεν επιτρέπει το άνοιγμα της πόρτας όταν το τάμπερ είναι κλειστό. Η μαντεμένια ανάσχεση σε συνδυασμό με το τάμπερ μας εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση ξύλων με μεγάλη απόδοση και πλήρη έλεγχο της καύσης. Δυνατή κασέτα για χώρους 150τ.μ  που τους καλύπτει  με μεγάλη άνεση μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας.

Τα ενεργειακά αερόθερμα τζάκια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως κύρια πηγή θέρμανσης, χωρίς αεραγωγούς ή διανομή αέρα, σ’ αυτή την περίπτωση όμως η θερμοκρασία στους διάφορους χώρους του σπιτιού δεν θα είναι ομοιόμορφη, αλλά θα παρουσιάζει μικρές διακυμάνσεις από χώρο σε χώρο.
Τα τετραγωνικά που μπορεί να θερμάνει ένα τζάκι είναι συνάρτηση της ονομαστικής ισχύος της εστίας, της μόνωσης του σπιτιού, το εσωτερικό ύψος του σπιτιού, τις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής και της διαρρύθμισης των χώρων. Υπάρχουν εστίες αερόθερμες και νερού για κάθε ανάγκη.

Προιόν εισαγωγής απο χώρα με μεγάλη βιομηχανική ιστορία και παράδοση, στο χώρο των τζακιών. ΄Οπου η ποιότητα κατασκευής ειναι αυτονόητη και δεν θυσιάζεται προς όφελος του κέρδους.

Τα προιόντα SALGUEDA έχουν μακρόχρονη ιστορία και είναι δοκιμασμένα  για πολλά χρόνια σε διαφορετικές και δύσκολες συνθήκες λειτουργίας και δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Δεν είναι προιόντα χτεσινής παραγωγής μη δοκιμασμένα που όλο το πρόβλημα θα το επωμιστεί ο καταναλωτής

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ-ΔΙΑΝΕΜΗΤΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ  SALGUEDA  και  METLOR ΓΙΑ  ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΑ . ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗΣ- ΔΙΑΝΟΜΗΣ SALGUEDA ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ  ΛΙΑΝΙΚΗ.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ ΚΑΙ  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ.

Η κασσέτα 700GV SALGUEDA έχει στο κάτω μέρος της εστίας στόμιο(14χ4εκ.) εισαγωγής εξωτερικού αέρα που εμπλουτίζει με φρέσκο προθερμασμένο αέρα το χώρο, καθώς και επιπλέον οπές εισαγωγής αέρα.  Βασική προυπόθεση για τη σωστή λειτουργία και απόδοση της εστίας η τροφοδοσία των  σημείων αυτών με εξωτερικό αέρα. Διαθέτει σύστημα τριτογενούς καύσης για καλύτερη λειτουργία -καύση-απόδοση,καθώς επίσης και  σύστημα δευτερογενούςκαύσης. (επανάκαυση καπναερίων) με πιστοποίηση FLAME VERDE( καθαρή καύση-μπλέ φλόγα),  Διαθέτει 3 θέσεις για σχάρα ψησίματος- κόστος σχάρας  με αποσπώμενο χερούλι 50€ . Βάρος εστίας 145 KG.. Για απεριόριστη διάρκεια ζωής της εστίας πρέπει τα βεντιλατέρ να λειτουργούν πάντα έστω και στή χαμηλή ταχύτητα ή μόνιμα στην αυτόματη λειτουργία που είναι το Νο 0. Οπως είναι απαραίτητο να καθαρίζουμε την εστία εσωτερικά απο τη στάχτη έτσι ειναι απαραίτητο να καθαρίζεται και το πάνω μέρος της ανάσχεσης τακτικά απο τη στάχτη ώστε να μην υπερθερμαίνεται. Καλό είναι να ελέγχεται κάθε χρόνο και η στεγανότητα της καμινάδας, να αλλάζουν τα κορδόνια της πόρτας και να γίνεται έλεγχος και συντήρηση της εστίας από εξιδεικευμένο τεχνικό. Δείτε τα video. Για ακόμη ισχυρότερη εστία δείτε και τη μεγαλύτερη κασέτα την  800GV , AMBHAR και τη SAPHIRE με μήκος 80εκ Yψ.57,5εκ. και ονομαστική ισχύ 18KW.  Μην ξεχνάτε ότι το τζάκι είναι το μοναδικό έπιπλο του σπιτιού σας που δεν αλλάζει

Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ AΠΟ ΤH ΚΕΝΤΡΙΚH ΜΑΣ ΑΠΟΘΗΚH (ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ) ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ. THΛ. 6907604595, 2273025174, 8πμ-10μμ. Στα τηλέφωνα απαντούμε όλες τις ώρες.

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ TO  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

                                                                 

Ετικέτες: Insert 700 GV E055