SALGUEDA 700GV -E055 ΟΝΟΜ.ΙΣΧΥ:14KW ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ, 2 ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ,ΜΕ ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ( κασετες τζακιου)

SALGUEDA 700GV -E055 ΟΝΟΜ.ΙΣΧΥ:14KW ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ, 2 ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ,ΜΕ ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ( κασετες τζακιου)

Κατασκευαστής:Salgueda
Κωδικός Προϊόντος:SALGUEDA 700GV E055
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 857,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 696,91€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση

Κασετες τζακιου - Ενεργειακά Τζάκια 

ΤΥΠΟΣ:  ΚΑΣΣΕΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΟΛΗ ΑΠΟ ΜΑΝΤΕΜΙΑ ΔΙΠΛΑ, ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΜΑΝΤΕΜΙ, ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΝΤΕΜΙΟΥ ΑΦΟΥ Η ΧΥΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ SALGUEDA ΩΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ INVICTA ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ , ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΝΤΕΜΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ SALGUEDA ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ) 

ΚΑΣΣΕΤΑ-ΤΖΑΚΙ  ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΕΣΤΙΑΣ, ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ  ΕΤΟΙΜΟ ΜΕ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ 14ΚW(AYTH EINAI Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ), ΜΕ 2 ΙΣΧΥΡΑ  AΘΟΡΥΒΑ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ 320m3/h -   ΙNSERT 700 GV E055 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ SALGUEDA.ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ(10 XΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ )  ΒΑΡΟΣ 145KG.

OΛΕΣ ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ SALGUEDA ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ,ΠΟΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ  ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΑΕΡΑ ΤΟ ΧΩΡΟ. ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ Η ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΕΡΑ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ SALGUEDA ΔΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ Φ10-15. Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΠΟΔΟΣΗΣ , ΕΠΑΡΚΗ ΕΛΚΥΣΜΟΥ ΚΤΛ. ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

 EΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Π=69,5 εκ. Υ=55εκ. Β=45εκ .ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣ: ΜΗΚΟΣ ΕΣΩ=60ΕΚ  ΒΑΘΟΣ=35,5  ΥΨΟΣ=42. ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΑ ΦΛΟΓΑΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΡΤΑΣ 4εκ., ΜΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ 61,4 Χ 39,5 EK. ΑΠΟΔΟΣΗ 70,8 %,   

  EΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ SALGUEDA 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ- ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ 14KW . ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΑΜΠΕΡ(ΚΛΑΠΕ)-ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ . ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΜΠΕΡ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ  ΚΑΙ Η ΙΣΧΥΣ(KW). ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ  ή ΤΗ ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ MAZI ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΝΑΕΡΙΑ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 150τ.μ.  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ  ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΞΥΛΑ. ΕΧΕΙ ΕΞΥΠΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΑΜΠΕΡ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΑΜΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΩΣΗ ΞΥΛΟΥ 1 KIΛΟ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΥΣΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ.  ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΖΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ  Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ,ΞΗΡΗ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ SALGUEDA  ΠΑΙΡΝΟΥN ΣΥΝΕΧΩΣ  ΤΟΝ ΦΡΕΣΚΟ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΑΝΕΩΝOYN , ΖΕΣΤΑΙΝOYN , ΣΤΕΓΝΩΝOYN ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤOYN ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.  ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Η ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  0.  ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ   ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΡΟΗ ΥΔΑΤΩΝ, TAKTIKO KΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΞΥΛΟ ΑΓΡΙΟΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΛΙΑ .

ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΦΗΜΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ,  ΟΠΟΥ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΕ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ.  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ-ΔΙΑΝΕΜΗΤΗΣ SALGUEDA ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ-ΚΥΠΡΟ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  6907604595. 2273025174.

H ΚΑΣΣΕΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ 3 ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΜΗΚΟΣ ΣΧΑΡΑΣ 57εκ.Χ 30εκ. ΚΟΣΤΟΣ ΣΧΑΡΑΣ 50€, ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΠΛΑΤΗ ,ΑΝΑΣΧΕΣΗ(ΚΟΦΤΡΑ), ΤΑΜΠΕΡ, ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ-ΕΠΑΝΑΚΑΥΣΗ ΚΑΠΝΑΕΡΙΩΝ. ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ, 2 ΙΣΧΥΡΑ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ( 320 ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ / ΩΡΑ), 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ,ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΜΕ 2 ΕΞΟΔΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥ ΑΕΡΑ Φ125. ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΠΝΟΥ  Φ200. ,ΘΥΡΙΔΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ UNE EN 13229 ΚΑΙ ΤH  ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ FLAME VERDE , ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΜΕΤΑΛΛΑ (MH ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ , SGRAP )..ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗΚΟΥΣ 76ΕΚ.Χ ΥΨΟΣ 57,5ΕΚ.  ΚΟΣΤΟΣ ΚΟΡΝΙΖΑΣ 50€ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ SALGUEDA ΤΟ 700GV NEW  ΜΕ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ 800GV ΣTA 18KW.  ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΝΤΕΜΙ  ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Η ΒΕΡΜΙΚΟΥΛΙΤΗ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΕΣΗ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΧΡΗΖΟΥΝ ΣΥΧΝΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ . Η ΣΩΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΜΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.  Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ.  ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  8ΠΜ ΕΩΣ 10ΜΜ.  ΤΗΛ.6907604595, 2273025174.   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ -ΔΙΑΝΕΜΗΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ,ΚΥΠΡΟ, ΒΑΛΚΑΝΙΑ, SALGUEDA.  

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ TO  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.

                                                                                                                           

Ετικέτες: Insert 700 GV E055