SALGUEDA 800GV EO63SM-18kw NEW, ΜΕ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ (KAI ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ).

SALGUEDA 800GV EO63SM-18kw NEW, ΜΕ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ (KAI ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ).

Κατασκευαστής:Salgueda
Κωδικός Προϊόντος:SALGUEDA 800GV EO63-SM-NEW
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 1.239,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.007,33€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση

ΤΥΠΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΣΣΕΤΑ ΤΖΑΚΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗ 80εκ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ KAΘΑΡΟ ΜΗΚΟΣ ΕΣΤΙΑΣ 71ΕΚ.., ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΟΛΗ ΑΠΟ ΜΑΝΤΕΜΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΙΧΩΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΑΠΟ ΜΑΝΤΕΜΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΚΑΠΝΑΕΡΙΩΝ ΟΡΟΦΗΣ. ΧΡΩΜΑ ΕΣΤΙΑΣ ΜΑΥΡΟ. FLAME VERDE-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΚΑΥΣΗΣ, ΜΠΛΕ ΦΛΟΓΑ. ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΧΥΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΝΤΕΜΙΟΥ ΑΦΟΥ Η ΧΥΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ SALGUEDA  ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ , ΜΕ THN ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΝΤΕΜΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ SALGUEDA ΔΙΝΕΙ KAI  10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ.  ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ(ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ) ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΟΠΟΥ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ 3 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ, ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗΣ ΣΧΑΡΑΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΧΕΡΟΥΛΙ 55€. ΣΧΑΡΑ ΜΗΚΟΣ: 66εκ. ΒΑΘΟΣ 35εκ.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥ:  18KW (ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΣΗ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΕΣΤΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ) .ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΤΑΜΠΕΡ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΜΠΕΡ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΠΙ ΤΟΙΣ % ΚΑΙ  Η ΙΣΧΥΣ ΣΕ KW.  ΕΞΥΠΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ Ο ΜΟΧΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΠΕΡ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΑΜΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ SALGUEDA ΙΣΠΑΝΙΑΣ: 10 ΕΤΗ. (ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ).

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: MHKOΣ 80εκ.ΥΨΟΣ 57εκ. ΒΑΘΟΣ 45εκ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ  ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ  ΚΟΡΝΙΖΑΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 86εκ.Χ60εκ.ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ.

ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ: 2 ΙΣΧΥΡΑ ΒΕΝΤ. 340 ΚΥΒΙΚΑ / ΩΡΑ, ΑΘΟΡΥΒΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ 2 ΣΚΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ  ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ -ΕΠΑΝΑΚΑΥΣΗ ΚΑΠΝΑΕΡΙΩΝ  ΚΑΙ  ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ KAYΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ .

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΞΥΛΟΥ 1- 1,5 ΚΙΛΑ  ΤΗΝ ΩΡΑ. ΜΗΚΟΣ ΚΑΥΣΙΜΗΣ ΥΛΗΣ 70εκ.

ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΠΝΟΥ:Φ 200. ΘΕΡΜΟΘΑΛΑΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΜΕ 2 ΕΞΟΔΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥ ΑΕΡΑ Φ125 ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΟΠΗ 4εκ.χ24εκ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΑΕΡΑ ΤΟ ΧΩΡΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 2 ΤΡΥΠΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ -ΠΛΑΤΗ ΟΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ  ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΥΣΗΣ  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΑ ΚΑΠΝΑΕΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΞΥΛΑ  ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΩΣΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ,ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ  EΞΥΠΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ, ΤΟ  ΜΟΧΛΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΠΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΑΜΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΥΣΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΣΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10 ΩΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ((ΑΓΡΙΟΞΥΛΟΥ Η ΕΛΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΕΤΣΙΝΙ ΜΕ ΣΥΧΝΗ ΧΡΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΕΜΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ).ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ CO, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΠΟ 0,3%. ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΑΕΡΟΚΟΥΡΤΙΝΑ. ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ VITRE PROPRE ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΑΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΑΕΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ. ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΖΑΚΙ  Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΗΡΗ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΕΡΑ  ΤΟΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ  ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ. ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ 2 ΕΤΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟ  ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΚΑΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΖΑΜΙΩΝ. ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΣΣΕΤΕΣ 80CM ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ AΠΟ ΜΑΝΤΕΜΙ: SAPHIRE E865 , AMBHAR E800  ,8002P ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΑ: ΗΕLIOS 800 ΚΑΙ ΑΕRO 800 ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ. 

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ . ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.  ΤΗΛ 6907604595. 2273025174.

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ-ΔΙΑΝΕΜΗΤHΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ SALGUEDA ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ- ΛΙΑΝΙΚΗ.