SALGUEDA  E054 SELENIC 700 ΟΝΟΜ.ΙΣΧΥ 14KW  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ

SALGUEDA E054 SELENIC 700 ΟΝΟΜ.ΙΣΧΥ 14KW ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ

Κατασκευαστής:Salgueda
Κωδικός Προϊόντος: Selenic 700 E054
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 882,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 882,00€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση

 

Περιγραφή: Κασσέτα ενεργειακή μαντεμένια, συνεχούς καύσης,με 2 βεντιλατέρ ενσωματωμένα 320m3/h ,μαντεμένιο όλο το σωμα της εστίας με επιπλέον  δεύτερο εσωτερικό μαντεμένιο τοίχωμα πλάτης και οροφής, πόρτα απο μαντέμι πλάτους 4εκ. Πρεσαριστή χύτευση με τέλεια εμφάνιση μαντεμιού αφού η χύτευση όλων των προιόντων SALGUEDA γίνεται μόνο στη Γαλλία  με ανώτερη ποιότητα μαντεμιού και γι αυτό ακριβώς το λόγο το εργοστάσιο SALGUEDA δίνει και 10 χρόνια εγγύηση στα προιόντα του. Το μαντέμι θεωρείται το κατεξοχήν υλικό με αντοχή στη φωτιά σε αντίθεση με οποιοδήποτε κεραμικό-πυρίμαχο υλικό-λαμαρίνα χάλυβα, το οποίο πιθανόν να χρειάζεται συχνή αντικατάσταση λόγω θραύσης.  Πόρτα μαντεμένια που εξασφαλιζει απόλυτη στεγανότητα σε βάθος χρόνου γιατί έχει μεγάλη αντοχή και δεν παραμορφωνεται οπως ο χάλυβας, το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάζουν τα κορδόνια της πόρτας καθε 2-3 χρόνια.

 Το βάρος της είναι 145kg, πολύ στοιβαρή κατασκευή, χρώμα εστίας μαύρο.

Διαστάσεις: μήκος χωρίς επιπλέον κορνίζα 70εκ.-,με κορνίζα 76εκ.,. ύψος 55εκ. βάθος 45εκ. Καθαρό εσωτερικό μήκος εστίας  61εκ.εσωτ.βάθος 35,5εκ. ύψος 42εκ. Διαστάσεις τζαμιού μήκος 61εκ. ύψος 40εκ, . 

Διαθέτει αεροθάλαμο εξωτερικά από το σώμα της εστίας με 2 ισχυρά βεντιλατέρ αθόρυβα 320 m3-κυβ. την ώρα και 2 εξόδους θερμού αέρα φ125. Μέση θερμοκρασία καπναερίων 325οC. Πράσινη φλόγα 7*. Ονομαστική ισχύς 14kw(μέσος όρος,που είναι και η πραγματική μέση ισχύς που η κασέτα αποδίδει στο χώρο στη μονάδα του χρόνου). Εργοστασιακή εγγύηση salgueda 10 χρόνια.(οδηγίες χρήσης -όροι εγγύησης εντός της εστίας). Oι μετρήσεις στο εξωτερικό για την έκδοση πιστοποίησης γίνονται πάντα με ανοικτό τάμπερ -ποτέ με κλειστό .Οταν κλεiσουμε το τάμπερ ανεβαίνει και άλλο ο βαθμός απόδοσης-%  και η ισχύς-KW Έξυπνα σχεδιασμένος μοχλός ελέγχου του τάμπερ που δεν επιτρέπει το άνοιγμα της πόρτας όταν το τάμπερ είναι κλειστό. Η μαντεμένια ανάσχεση σε συνδιασμό με το τάμπερ μας εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση ξύλων με μεγάλη απόδοση και πλήρη έλεγχο της καύσης αλλά και ο σχεδιασμός της κασσέτας στο πως εκμεταλεύεται τη θερμική απόδοση του ξύλου.  Δυνατή κασέτα για χώρους 150τ.μ που τους καλύπτει με μεγάλη άνεση. Οι κασσέτες αυτές μπορούν να εγκατασταθούν και σε αρχική τοποθέτηση γιατί ειναι τζάκια με αεροθάλαμο και βεντιλατέρ που θερμαίνουν αρκετά μεγάλα σπίτια χωρίς αεραγωγούς μέχρι και στα δωμάτια πάει μετά απο ορισμένο χρόνο λειτουργίας τους και αν  το επιτρέπει η διαρύθμιση, μπορούν και γίνονται ο μοναδικός τρόπος θέρμανσης ενος σπιτιού, κοιτάξτε και το μεγαλύτερο μοντέλο 800GV E063 που είναι 18kw, αν είναι το τζάκι η μόνη θέρμανση ώστε να μη φτάνετε τα τζάκια στα όρια αντοχής τους. Μην ξεχνάτε ότι το τζάκι είναι το μοναδικό έπιπλο του σπιτιού σας που δεν αλλάζει εύκολα..

Προιόν εισαγωγής απο χώρες με μεγάλη βιομηχανική ιστορία και παράδοση, στο χώρο των τζακιών,΄Οπου η ποιότητα κατασκευής  ειναι αυτονόητη και δεν θυσιάζεται προς όφελος του κέρδους.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ-ΔΙΑΝΕΜΗΤΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ  SALGUEDA  και  METLOR ΓΙΑ  ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΑ . ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗΣ- ΔΙΑΝΟΜΗΣ SALGUEDA ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ  ΛΙΑΝΙΚΗ

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ.

Η κασσέτα SALGUEDA έχει στο κάτω μέρος της εστίας στόμιο(14χ4εκ.) εισαγωγής εξωτερικού αέρα που εμπλουτίζει με φρέσκο προθερμασμένο αέρα το χώρο,  και  τροφοδοτούν τη φωτιά μέσα στο χώρο καύσης .  Βασική προυπόθεση για τη σωστή λειτουργία και απόδοση της εστίας η τροφοδοσία των  σημείων αυτών με εξωτερικό αέρα.Tα τζακια SALGUEDA παίρνουν συνεχώς  το φρέσκο με οξυγόνο εξωτερικό αέρα τον  ζεσταίνουν τον ανανεώνουν τον στεγνώνουν και τροφοδοτούν  όλο το σπίτι μέσω των βεντιλατέρ. Διαθέτει σύστημα συνεχούς καύσης για καλύτερη λειτουργία -καύση-απόδοση,μεγαλύτερη οικονομία ξύλου. (επανάκαυση καπναερίων) με πιστοποίηση FLAME VERDE( καθαρή καύση-μπλέ φλόγα),  Διαθέτει 3 θέσεις για σχάρα ψησίματος- κόστος σχάρας  με αποσπώμενο χερούλι 50€ . Βάρος εστίας 145 KG.. ΄Εξυπνα σχεδιασμένος ο λαιμός εξαγωγής καπναερίων που αφαιρείται και επανατοποθετήται σε όλες τις κασσέτες SALGUEDA απο το εσωτερικό μέρος της εστίας,διευκολύνοντας την τοποθέτησή της. Για απεριόριστη διάρκεια ζωής της εστίας πρέπει τα βεντιλατέρ να λειτουργούν πάντα έστω και στή χαμηλή ταχύτητα ή μόνιμα στην αυτόματη λειτουργία που είναι το Νο 0. Οπως είναι απαραίτητο να καθαρίζουμε την εστία εσωτερικά απο τη στάχτη έτσι ειναι απαραίτητο να καθαρίζεται και το πάνω μέρος της ανάσχεσης τακτικά απο τη στάχτη ώστε να μην υπερθερμαίνεται. Καλό είναι να ελέγχεται κάθε χρόνο και η στεγανότητα της καμινάδας, να αλλάζετε τα κορδόνια της πόρτας και να γίνεται έλεγχος και συντήρηση της εστίας από καλό τεχνικό.  Για ακόμη ισχυρότερη εστία δείτε και τη μεγαλύτερη κασέτα την  800GV , τη SAPHIRE Ε865 και  την AMBHAR 800, με μήκος 80εκ και ονομαστική ισχύ 18KW. 

. Ησυντήρηση που μπορείτε να κάνετε κάθε χρόνο είναι καθάρισμα ,εξωτερικός έλενχος στεγανότητας καμινάδας άνω άκρου για εισροή υδάτων ,συντήρηση εσωτερικά της εστίας με χρήση κατάλληλου λιπαντικού, τακτικός καθαρισμός στάχτης στην μαντεμένια ανάσχεση εσωτερικά της εστίας. Τα προιόντα βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στον Ασπρόπυργο Αττικής και οι αποστολές εκτελούνται την επόμενη μέρα της παραγγελίας.

Η ΔΙΑΝΟΜΗ  ΓΙΝΕΤΑΙ AΠΟ ΤH ΚΕΝΤΡΙΚH ΜΑΣ ΑΠΟΘΗΚH ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ(ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ) , ΔΩΡΕΑΝ  ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.. THΛ. 6907604595, 2273025174.8AM-10PM

Αναμένουμε και τα σχόλια σας, μετά την τοποθέτηση των προιόντων που αντιπροσωπεύουμε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΑΠΟΡΙΕΣ- ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.


*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ - ΔΙΑΝΕΜΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ SALGUEDA .  ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.    ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - SERVICE - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ / 10ΕΤΗ  ΕΓΓΥΗΣΗ  ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   ΣΤΑ ΤΗΛ. 6907604595 2273025174. ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. 

 

Ετικέτες: Insert 700 Selenic E054