SALGUEDA SELLENIC E054 NEW ΜΕ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΣΕΤΑ ΤΖΑΚΙΟΥ ΜΕ ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ MΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥ 14KW

SALGUEDA SELLENIC E054 NEW ΜΕ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΣΕΤΑ ΤΖΑΚΙΟΥ ΜΕ ΣΧΑΡΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ MΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥ 14KW

Κατασκευαστής:Salgueda
Κωδικός Προϊόντος:salgueda sellenic e054 με τριτογενη καυση
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 1.009,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 820,37€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση

Περιγραφή: Ενεργειακή Κασέτα τζακιού μαντεμένια, με επιπλέον δεύτερο μαντεμένιο τοίχωμα πλάτης και οροφής, πόρτα απο μαντέμι πλάτους 4εκ. Πρεσαριστή χύτευση με τέλεια εμφάνιση μαντεμιού αφού η χύτευση όλων των προιόντωνSALGUEDA γίνεται μόνο στη Γαλλία  με ανώτερη ποιότητα μαντεμιού και γι αυτό ακριβώς το λόγο το εργοστάσιο SALGUEDA δίνει και 10 χρόνια εγγύηση στα προιόντα του. Το μαντέμι θεωρείται το κατεξοχήν υλικό με αντοχή στη φωτιά σε αντίθεση με οποιοδήποτε κεραμικό-πυρίμαχο υλικό-λαμαρίνα χάλυβα, το οποίο πιθανόν να χρειάζεται συχνή αντικατάσταση λόγω θραύσης. Το βάρος της είναι 145kg, πολύ στοιβαρή κατασκευή, χρώμα εστίας μαύρο.;Eξοδος καπνού φ200. Διαστάσεις: μήκος χωρίς επιπλέον κορνίζα 70εκ.-,με κορνίζα 76εκ.,. ύψος 55εκ. βάθος 45εκ. Καθαρό εσωτερικό μήκος εστίας  60εκ.εσωτ.βάθος 35,5εκ. ύψος 42εκ. Διαστάσεις τζαμιού μήκος 61εκ. ύψος 40εκ, . Διαθέτει αεροθάλαμο εξωτερικά με 2 ισχυρά βεντιλατέρ αθόρυβα 320 m3-κυβ. την ώρα και 2 εξόδους θερμού αέρα φ125. Μέση θερμοκρασία καπναερίων 325οC. Πράσινη φλόγα 7*. Ονομαστική ισχύς 14kw(μέσος όρος,που είναι και η πραγματική μέση ισχύς που η κασέτα αποδίδει στο χώρο στη μονάδα του χρόνου).Εργοστασιακή εγγύηση salgueda 10 χρόνια.(οδηγίες χρήσης -όροι εγγύησης εντός της εστίας). Oι μετρήσεις στο εξωτερικό για την έκδοση πιστοποίησης γίνονται πάντα με ανοικτό τάμπερ -ποτέ με κλειστό .Οταν κλεiσουμε το τάμπερ ανεβαίνει και άλλο ο βαθμός απόδοσης-%  και η ισχύς-KW Έξυπνα σχεδιασμένος μοχλός ελέγχου του τάμπερ που δεν επιτρέπει το άνοιγμα της πόρτας όταν το τάμπερ είναι κλειστό. Η μαντεμένια ανάσχεση σε συνδιασμό με το τάμπερ μας εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση ξύλων με μεγάλη απόδοση και πλήρη έλεγχο της καύσης αλλά και ο σχεδιασμός της κασσέτας στο πως εκμεταλεύεται τη θερμική απόδοση του ξύλου. Διαθέτει 2 Eξοδοι θερμου αέρα φ125. Δυνατή κασέτα για χώρους 150τ.μ που τους καλύπτει με μεγάλη άνεση.

Προιόν εισαγωγής απο χώρες(ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ) με μεγάλη βιομηχανική ιστορία και παράδοση, στο χώρο των τζακιών,΄Οπου η ποιότητα κατασκευής ειναι αυτονόητη και δεν θυσιάζεται προς όφελος του κέρδους.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ-ΔΙΑΝΕΜΗΤΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ  SALGUEDA  και  METLOR ΓΙΑ  ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ, ΕΥΡΩΠΗ, ΒΑΛΚΑΝΙΑ . ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗΣ- ΔΙΑΝΟΜΗΣ SALGUEDA ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ  ΛΙΑΝΙΚΗ

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ.

Η κασσέτα SALGUEDA έχει στο κάτω μέρος της εστίας στόμιο(14χ4εκ.) εισαγωγής εξωτερικού αέρα που εμπλουτίζει με φρέσκο προθερμασμένο αέρα το χώρο, καθώς και επιπλέον οπές εισαγωγής εξωτερικού αέρα στη πλάτη της εστίας που τροφοδοτούν τη τριτογενή καύση μέσα στο χώρο καύσης .  Βασική προυπόθεση για τη σωστή λειτουργία και απόδοση της εστίας η τροφοδοσία των  σημείων αυτών με εξωτερικό αέρα.Tα τζακια SALGUEDA παίρνουν συνεχώς  το φρέσκο με οξυγόνο εξωτερικό αέρα τον  ζεσταίνουν τον ανανεώνουν τον στεγνώνουν και τροφοδοτούν  όλο το σπίτι μέσω των βεντιλατέρ Διαθέτει σύστημα τριτογενούς καύσης για καλύτερη λειτουργία -καύση-απόδοση,μεγαλύτερη οικονομία ξύλου καθώς και πιο εντυπωσιακό στροβιλισμό της φλόγας, . (επανάκαυση καπναερίων) με πιστοποίηση FLAME VERDE( καθαρή καύση-μπλέ φλόγα),  Διαθέτει 3 θέσεις για σχάρα ψησίματος- κόστος σχάρας  με αποσπώμενο χερούλι 50€ . Βάρος εστίας 145 KG.. ΄Εξυπνα σχεδιασμένος ο λαιμός εξαγωγής καπναερίων που αφαιρείται και επανατοποθετήται σε όλες τις κασσέτες SALGUEDA απο το εσωτερικό μέρος της εστίας,διευκολύνοντας την τοποθέτησή της. Για απεριόριστη διάρκεια ζωής της εστίας πρέπει τα βεντιλατέρ να λειτουργούν πάντα έστω και στή χαμηλή ταχύτητα ή μόνιμα στην αυτόματη λειτουργία που είναι το Νο 0. Οπως είναι απαραίτητο να καθαρίζουμε την εστία εσωτερικά απο τη στάχτη έτσι ειναι απαραίτητο να καθαρίζεται και το πάνω μέρος της ανάσχεσης τακτικά απο τη στάχτη ώστε να μην υπερθερμαίνεται. Καλό είναι να ελέγχεται κάθε χρόνο και η στεγανότητα της καμινάδας και να γίνεται ελεγχος και συντήρηση της εστίας από εξιδεικευμένο τεχνικό.  Για ακόμη ισχυρότερη εστία δείτε και τη μεγαλύτερη κασέτα την  800GV και τη SAPHIRE Ε865 με μήκος 80εκ και την ΑΜΒHAR με ονομαστική ισχύ 18KW. 

Η ΔΙΑΝΟΜΗ  ΓΙΝΕΤΑΙ AΠΟ ΤH ΚΕΝΤΡΙΚH ΜΑΣ ΑΠΟΘΗΚH(ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ) ΣΤΗΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ  ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.. THΛ. 6907604595, 2273025174.8AM-10PM

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΑΠΟΡΙΕΣ- ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.