SALGUEDA E051 700 2P ΜΕ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ 14KW  ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΜΕ 2 ΠΟΡΤΕΣ

SALGUEDA E051 700 2P ΜΕ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ 14KW ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΜΕ 2 ΠΟΡΤΕΣ

Κατασκευαστής:Salgueda
Κωδικός Προϊόντος:SALGUEDA E051 700 2P ΜΕ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ 14KW
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 1.255,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.020,33€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΣΕΤΑ SALGUEDA E051 NEW 7002P  ΜΕ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΚΑΥΣΗ   

Κασέτα ενεργειακή μαντεμένια, με μετάκαυση καπναερίων, και με επιπλέον δεύτερο μαντεμένιο τοίχωμα πλάτης και οροφής-ανάσχεση- για επιπλέον προστασία. Πόρτα απο μαντέμι 2 φύλλα.

Πρεσαριστή χύτευση με τέλεια εμφάνιση μαντεμιού αφού η χύτευση όλων των προϊόντων SALGUEDA γίνεται μόνο στη Γαλλία  με μαντέμι ανώτερης ποιότητας και γι' αυτό ακριβώς το λόγο το εργοστάσιο SALGUEDA δίνει 10 χρόνια εγγύηση στα προϊόντα του.

Το μαντέμι θεωρείται το κατεξοχήν υλικό με αντοχή στη φωτιά σε αντίθεση με οποιοδήποτε κεραμικό-πυρίμαχο υλικό-λαμαρίνα χάλυβα, το οποίο πιθανόν να χρειάζεται συχνή αντικατάσταση λόγω θραύσης. Τα προιόντα SALGUEDA έχουν μακρόχρονη ιστορία και είναι δοκιμασμένα  για πολλά χρόνια σε διαφορετικές και δύσκολες συνθήκες λειτουργίας και δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Δεν είναι προιόντα χτεσινής παραγωγής μη δοκιμασμένα που όλο το πρόβλημα θα το επωμιστεί ο καταναλωτής.

Το βάρος της είναι 145kg, πολύ στιβαρή κατασκευή
Χρώμα εστίας μαύρο.
Διαστάσεις: μήκος χωρίς επιπλέον κορνίζα 70εκ.,( με κορνίζα επιπλέον:76εκx58εκ.)., ύψος 55εκ., βάθος 45εκ.
Καθαρό εσωτερικό μήκος εστίας:  61εκ.
Εσωτ.βάθος 35,5εκ., ύψος 42εκ.
Διαθέτει αεροθάλαμο εξωτερικά με 2 ισχυρά, αθόρυβα βεντιλατέρ 320 m3/h και 2 εξόδους θερμού αέρα φ125. Μέση θερμοκρασία καπναερίων 325οC. Πράσινη φλόγα 7*.

Ονομαστική ισχύς 14kw(μέσος όρος, που είναι και η πραγματική μέση ισχύς που η κασέτα αποδίδει στο χώρο στη μονάδα του χρόνου).

Εργοστασιακή εγγύηση Salgueda 10 χρόνια. Οδηγίες χρήσης & Όροι εγγύησης εντός της εστίας.

Oι μετρήσεις στο εξωτερικό για την έκδοση πιστοποίησης γίνονται πάντα με ανοικτό τάμπερ - ποτέ με κλειστό. Οταν κλεiσουμε το τάμπερ ανεβαίνει και άλλο ο βαθμός απόδοσης )  και η ισχύς (KW).

Έξυπνα σχεδιασμένος μοχλός ελέγχου του τάμπερ που δεν επιτρέπει το άνοιγμα της πόρτας όταν το τάμπερ είναι κλειστό. Η μαντεμένια ανάσχεση σε συνδυασμό με το τάμπερ μας εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση ξύλων με μεγάλη απόδοση και πλήρη έλεγχο της καύσης. Δυνατή κασέτα για χώρους 150τ.μ.  που τους καλύπτει με μεγάλη άνεση.

Προϊόν εισαγωγής από χώρες (ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ) με μεγάλη βιομηχανική ιστορία και παράδοση στο χώρο των τζακιών, όπου η ποιότητα κατασκευής είναι αυτονόητη και δεν θυσιάζεται προς όφελος του κέρδους.

Αποκλειστικός εισαγωγέας - διανεμητής χονδρικής του εργοστασίου SALGUEDA(τζάκια-κασέτες αερόθερμες) και  METLOR:(τζάκια καλοριφέρ)για Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Κέντρο έκθεσης - διανομής SALGUEDA στον Ασπρόπυργο Αττικής. Πώληση χονδρική - λιανική.

Διαθέτουμε άριστους τεχνικούς για τοποθέτηση τζακιών, καθαρισμούς καμινάδων και δωρεάν τεχνική υποστήριξη.

Η κασσέτα SALGUEDA έχει στο κάτω μέρος της εστίας στόμιο (14χ4εκ.) εισαγωγής εξωτερικού αέρα που εμπλουτίζει με φρέσκο προθερμασμένο αέρα το χώρο, καθώς και επιπλέον οπές εισαγωγής εξωτερικού αέρα στη πλάτη της εστίας που τροφοδοτούν την τριτογενή καύση μέσα στο χώρο καύσης .  Βασική προυπόθεση για τη σωστή λειτουργία και απόδοση της εστίας είναι η τροφοδοσία των  σημείων αυτών με εξωτερικό αέρα. Tα τζάκια SALGUEDA παίρνουν συνεχώς  το φρέσκο με οξυγόνο εξωτερικό αέρα, τον  ζεσταίνουν, τον ανανεώνουν, τον στεγνώνουν και τροφοδοτούν  όλο το σπίτι μέσω των βεντιλατέρ. Διαθέτει σύστημα τριτογενούς καύσης για καλύτερη λειτουργία - καύση - απόδοση, μεγαλύτερη οικονομία ξύλου, καθώς και πιο εντυπωσιακό στροβιλισμό της φλόγας.

Με πιστοποίηση FLAME VERDE ( καθαρή καύση-μπλε φλόγα).

Διαθέτει 3 θέσεις για σχάρα ψησίματος. Κόστος σχάρας  με αποσπώμενο χερούλι: 50€ . Έξυπνα σχεδιασμένος ο λαιμός εξαγωγής καπναερίων που αφαιρήται και επανατοποθετήται σε όλες τις κασέτες SALGUEDA απο το εσωτερικό χώρο της εστίας,διευκολύνοντας την τοποθέτησή της.

Για απεριόριστη διάρκεια ζωής της εστίας πρέπει τα βεντιλατέρ να λειτουργούν πάντα έστω και στη χαμηλή ταχύτητα ή μόνιμα στην αυτόματη λειτουργία που είναι το Νο 0. Όπως είναι απαραίτητο να καθαρίζουμε την εστία εσωτερικά από τη στάχτη έτσι είναι απαραίτητο να καθαρίζεται και το πάνω μέρος της ανάσχεσης τακτικά από τη στάχτη ώστε να μην υπερθερμαίνεται. Καλό είναι να ελέγχεται κάθε χρόνο και η στεγανότητα της καμινάδας, αλλαγή στα κορδόνια της πόρτας και να γίνεται έλεγχος και συντήρηση της εστίας από εξιδεικευμένο τεχνικό.  Για ακόμη ισχυρότερη εστία δείτε και τη μεγαλύτερη κασέτα την  800 2p  , τη SAPHIRE Ε865, την AMBHAR Ε805, με μήκος 80εκ και ονομαστική ισχύ 18KW

Η διανομή γίνεται δωρεάν εντός αττικής, από την κεντρική μας αποθήκη , όπου μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας. Tηλ. 6907604595, 2273025174, 8πμ - 10μμ.

Οδηγίες λειτουργίας:

Για τη σωστή λειτουργία μιας ενεργειακής εστίας και την εκμετάλλευση της απόδοσής της στο μέγιστο, είναι απαραίτητη η προσεκτική μελέτη του εγχειριδίου που τη συνοδεύει και εν συνεχεία η ορθή χρήση. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να παρέχουμε πληροφορίες και συμβουλές για την ορθή χρήση μια ενεργειακής εστίας.

ΤΗΛ. 6907604595  2273025174